Nyitott adásvételi?
Figyelt kérdés
Eladtuk az automat vagyis inkább a férjem. Van egy 3honapos babánk igy en nem tudtam menni. Aláirtam és kitöltöttem az adásvételit ugy ment el. De a kis ügyes ugy jött haza h az adásvételit majd egy hét mulva küldi a srác. Ugye erre hiába vártam már lassan 3 hete ott van. Nem akarja a nevére íratni tovább akarja adni. De viszont a napokba jött egy levelem a végrehajtótól h lefoglalták az autót es kivonták a forgalomból. Mit lehet ilyen esetben tenni?2016. aug. 24. 16:04
1/24 anonim válasza:
ügyes. főleg a férjed. ez volt a tanulópénz.
itt a nyóckerben úgy mondjuk, ezt bebuktátok.
2/24 A kérdező kommentje:
Bizonyítani tudom h miota van nálla. És azt is h magyarán le írja h nem veszi a ndvére.
2016. aug. 24. 16:20
3/24 Johnny Bravo válasza:
Es ezt mivek tudod bizonyitani??!?Az nagyon erdekelne!!
4/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk telefon beszélgetés, chat és van két tanum aki a férjemmel volt
2016. aug. 24. 16:30
5/24 Johnny Bravo válasza:
El kell szomoritsalak.....ez nem bizonyitek.....ez siman semmi......
6/24 A kérdező kommentje:
Akkor az enyém és jogtalanul használja! hát nem igaz h nem lehet semmif tenni
2016. aug. 24. 16:38
7/24 A kérdező kommentje:
Vagy kúldöm oda a végrehajtót. Elvégre az enyém
2016. aug. 24. 16:39
8/24 anonim válasza:
Amíg nincs aláírt adásvételi, addig az autó a te tulajdonodat képezi (már ha a forgalmiban te szerepelsz mint tulajdonos).
9/24 A kérdező kommentje:
Igen az én nevemen van. És akkor ugye jogtalanul van nálla.
2016. aug. 24. 19:02
10/24 anonim válasza:
Nem feltétlenül, hiszen nem lopta, hanem a férjed adta oda neki.
Az már más kérdés, hogy mindketten okirathamisítást követnek el azzal, hogy az adás-vételi szándék ellenére a szerződést szándékosan nem valós adatokkal töltik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!