Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Női kamion sofőr tud érvényesü...

Női kamion sofőr tud érvényesülni?

Figyelt kérdés
24éves vagyok, és 6éve van b jogsim. Minden nap vezetek,és nagyon élvezem. Még mindig nem találtam meg álmaim munkáját, de azthiszem, hogy a kamionsofőrség lenne az, mivel szeretek vezetni. Gondoltam megcsinálom a C+E jogsit, de a család és ismerősök le akarnak beszélni róla, mert szerintük egy nőnek nincs sok esélye ezen a pályán. Gondolnak itt például arra,hogy a sofőrnek sokat kell pakolnia, rakodnia, cipekednie, és az én 55kilómmal nem boldogulnék, és egy kerékcserét sem tudnék elvégezni. Belegondolva, hogyha ezek valóban a sofőr feladatai akkor tényleg nem nekem való ez a munka. Kérdésem tehát, hogy alkalmazna-e igy valaki, hogy én csak vezessek, és ne kelljen a rakodással foglalkozzak?

2016. aug. 24. 06:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#7 vagyok, ha nem szeretnél rakodni, akkor válassz olyat, ahol nem kell. Én most egy üzemanyagszállító cégnél vagyok, és rengetegen jöttek mostanában azért, mert itt úgy hallották, nem kell rakodni. Igaz, csak betölteni, meg lefejteni kell, meg vezetni.

Meg sz..pni a cégnél, mert elég idióta a cégvezetés...

A kerékcserét meg már odáig fejlesztettem, hogy úgy fájt a derekam valamelyik nap, mint a fene, és két szerelővassal így is simán helyreraktam könnyedén.

2016. szept. 10. 03:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!