Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy jutok el a Nyugatihoz?!...

PlSVALASZTPLS:) kérdése:

Hogy jutok el a Nyugatihoz?! (SOS! )

Figyelt kérdés

Par nap mulva el kell mennem a Nyugatihoz es most inkabb azokat kerdeznem akik Pesten jartasak.A Keletitol melyik busszal kell mennem hogy eljussak a Nyugatiig? Hany megallo? Hany perc kb?

Elore is koszonom!

2016. aug. 18. 23:48
 1/6 anonim válasza:
0%
Keletitől elmész az Astoriáig (pl. 8E, 133E, 178, stb. busszal), utána 9-es busszal Astoriától a Nyugatiig. Az említett buszokkal 3+5 megálló, de ha az első busz pl. a 110-es lesz, akkor azzal több, mert több helyen áll meg. 24 perc, de van gyorsabb is, csak azt irtad busszal mennél.. metróval, átszállással akár 15 perc is lehet, trolival átszállás nélkül még 18.
2016. aug. 19. 00:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!
2016. aug. 19. 00:07
 3/6 anonim ***** válasza:
16%

Ne köszönd, mert elég rossz megoldást javasolt az első...

Több sebből vérzik az ötlete.

Ha az Astoria felé mész, az felesleges kerülő. A Blahához képest még 1-2 megálló (attól függ, milyen járatot kapsz el)

Ez még hagyján. De az Astoriánál a 9-es busz csak 10 percenként jár. Ez is még so-so. Aztán a 9-es busz míg eljut a Nyugatiig, ki van téve a jelzőlámpáknak és a dugóknak, és persze a kötelező 5 megállónak. Tehát baromi lassú a 4-es 6-os villamoshoz képest, amire a Blahán felszállhatnál. A villamos kötött pályás, tehát gyorsabb, nincs kitéve az autós forgalmi viszonyoknak. Ráadásul gyakrabban is jár, konkrétan 2 percenként, ellentétben a 9-es busszal. Villamossal a megállók száma is kevesebb.

Tehát te döntesz, hogy teszel-e kerülőt az Astoriáig és szenvedsz a busszal, vagy a Blahán átszállsz a villamosra és azzal még a Nyugatiig.

Összefoglalva: a Keletitől busszal a Blaha Lujza térre kell menni (1-2 megálló, attól függ, milyen buszra szállsz) aztán a téren át kell szállni a 4-es vagy a 6-os villamosra, és a 4. megállónál leszállni, ami a Nyugati.

2016. aug. 19. 01:08
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

Gyerekek, minek ez a nagy átszállogatás, főleg a felszínen?

A 73-as troli 15-20 percenként ugyan, de átszállas nélkül viszi a Nyugatihoz a kérdezőt, max. 15 perc alatt.

Az M2 metróval is mehet a Deák térig, majd az M3 metróval a Nyugatiig; ez meg azért jobb, mert itt ingyenes az átszállás.

2016. aug. 19. 06:29
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

31 éves vagyok, és végig Pesten éltem.

Eléggé sokat tömegközlekedtem már.

Eszembe se jutna busszal menni ha van lehetőség metróra (nem nagy kerülővel).

Keletitől metróval a Deákig, ott átszállni a 3-as metróra ami Újpest felé megy. Elvisz a Nyugatiig.

A google is a metrót javasolja, most legalábbis.

[link]

2016. aug. 19. 08:33
 6/6 anonim válasza:

Emberek... elolvastátok amit írtam???

Leírtam gyakorlatilag mindent nagy vonalakban, IGEN, azt is, hogy metróval és trolival gyorsabb! Sőt, meg is indokoltam, hogy azért ilyet írtam, mert A KÉRDEZŐ BUSZT KÉRT! Úgyhogy aki csak metrót meg mást javasolt, az nem a kérdésre válaszolt. Hallgatom a reakciókat, kedves 2#, meg a többiek!

2016. aug. 19. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!