Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy jutok el Dunavarsányba?!...

PlSVALASZTPLS:) kérdése:

Hogy jutok el Dunavarsányba?! (SOS)

Figyelt kérdés

Sziasztok,segitsetek kerlek,nagyon fontos!Ma el kell mennem Dunavarsanyba egy baratom szulinapjara es nem igazan tudom hogy jutok el oda?Sulysapon lakom es azt tudom hogy elosszor a Keletibe kell mennem es elvileg onnan Dunavarsanyba,jol tudom? Es a Keletitol Dunavarsany mennyi ido korulbelul?(vonattal)

Elore is koszonom!

2016. aug. 10. 13:26
 1/1 anonim ***** válasza:

A Keletiből Dunavarsányba talán egy vonat, ha megy naponta, az is reggel. Inkább szállj le Rákoshegyen az S60-asról és a 98, 98E buszokkal utazz Kőbánya-Kispestig. Onnan az S25-ös visz Dunavarsányba.

Ha ragaszkodsz a Keletihez, akkor menj onnan az M4 metróval a Kálvin térig, majd az M3 metróval Kőbánya-Kispest felé a Népligetig. Onnan busszal juthasz Dunavarsányba.

2016. aug. 10. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!