Debrecen, hogy jutok el A pontból B pontba?
Pesten laktam, de vidékre költöztem egy éve a nagyszüleimhez egy kisebb városba. Debrecenben fogok tovább tanulni.
Sajnos a nagyszüleimnek sincs helyismeretük, sem nekem.
Hogyan tudok eljutni, a Debreceni autóbusz állomásról, Google szerint: Debrecen, Külső-Vásártér 1,
A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karhoz?
Google szerint: Debrecen, Böszörményi út 138
Nézegettem a google segítségével, de az útvonal tervező nem igazán hasznos városon belül.
18/L
Köszönöm szépen, én fogalmaztam pontatlanul. Oda fogok járni egyetemre, és a tömegközlekedés érdekelt volna, hogy milyen buszra szálljak fel, vagy villamosra. Mivel gyalog azért elég messze lenne minden nap.
Ahogy megkapom a felvételi papíromat be is megyek, és megkérdezem ott. Ez eszembe se jutott. :)
Mégegyszer szépen köszönöm! :)
Igen, elég lúzer dolog, egy pont ezért elkészült oldalon, egy ilyen kérdést feltenni. Maximálisan egyet értek, sőt azzal is, hogy az nem lúzerség, hogy trollkodjunk.
Teljes mértékben egyet értek.
Azzal is, hogy egy egész kart leszólsz...
"Fúh"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!