Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Debrecen, hogy jutok el A...

Debrecen, hogy jutok el A pontból B pontba?

Figyelt kérdés

Pesten laktam, de vidékre költöztem egy éve a nagyszüleimhez egy kisebb városba. Debrecenben fogok tovább tanulni.

Sajnos a nagyszüleimnek sincs helyismeretük, sem nekem.

Hogyan tudok eljutni, a Debreceni autóbusz állomásról, Google szerint: Debrecen, Külső-Vásártér 1,

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karhoz?

Google szerint: Debrecen, Böszörményi út 138

Nézegettem a google segítségével, de az útvonal tervező nem igazán hasznos városon belül.

18/L

2016. júl. 8. 12:23
1 2
 1/16 Alain Delon ***** válasza:
Szinte egyenesen kell menned északnak, ha tényleg a Böszörményin van. Nem tudom, hogy megy-e onnan közvetlen tömegközlekedés.
2016. júl. 8. 12:39
 2/16 Alain Delon ***** válasza:
Próbáld a Here.com-mal. Nekem szépen kirajzolta az útvonalat.
2016. júl. 8. 12:43
 3/16 Alain Delon ***** válasza:
Tessék: [link]
2016. júl. 8. 12:44
 4/16 Alain Delon ***** válasza:
De a Holvan.hu is szépen kirajzolja az útvonalat.
2016. júl. 8. 13:06
 5/16 anonim ***** válasza:
Bármilyen idegen helyen jársz, az a megoldás, hogy a buszállomáson az információs bódéhoz odafáradsz, megmondod, hová akarsz menni, és segíteni fognak. Megmondják, melyik busz visz oda.
2016. júl. 8. 13:47
 6/16 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Szerintem ezek lesznek neked jók.

2016. júl. 8. 14:03
 7/16 anonim ***** válasza:
Alain Delon: feltételezem a kérdező nem akarja legyalogolni ezt a jó pár km-t a pakkjaival, és ha kocsival menne, nem a buszállomásról indulna el. :D
2016. júl. 8. 14:04
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, én fogalmaztam pontatlanul. Oda fogok járni egyetemre, és a tömegközlekedés érdekelt volna, hogy milyen buszra szálljak fel, vagy villamosra. Mivel gyalog azért elég messze lenne minden nap.

Ahogy megkapom a felvételi papíromat be is megyek, és megkérdezem ott. Ez eszembe se jutott. :)

Mégegyszer szépen köszönöm! :)

2016. júl. 8. 14:06
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha megkérdezel bárkit az állomáson, hogy az agráregyetemre milyen busz visz el, meg fogják mondani.
2016. júl. 8. 14:13
 10/16 A kérdező kommentje:

Igen, elég lúzer dolog, egy pont ezért elkészült oldalon, egy ilyen kérdést feltenni. Maximálisan egyet értek, sőt azzal is, hogy az nem lúzerség, hogy trollkodjunk.

Teljes mértékben egyet értek.

Azzal is, hogy egy egész kart leszólsz...

"Fúh"..

2016. júl. 8. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!