Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Debrecen, hogy jutok el A...

Debrecen, hogy jutok el A pontból B pontba?

Figyelt kérdés

Pesten laktam, de vidékre költöztem egy éve a nagyszüleimhez egy kisebb városba. Debrecenben fogok tovább tanulni.

Sajnos a nagyszüleimnek sincs helyismeretük, sem nekem.

Hogyan tudok eljutni, a Debreceni autóbusz állomásról, Google szerint: Debrecen, Külső-Vásártér 1,

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karhoz?

Google szerint: Debrecen, Böszörményi út 138

Nézegettem a google segítségével, de az útvonal tervező nem igazán hasznos városon belül.

18/L

2016. júl. 8. 12:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem a kart szólom le, hanem az oda járókat. Ilyen kérdés után nem is alaptalanul
2016. júl. 8. 14:29
 12/16 Alain Delon ***** válasza:
5-re: Mivel én debreceniként sem tudtam, hogy milyen tömegközlekedés megy arra, szerintem ott a távolsági állomáson sem igen tudnák, mert ott csak távolsági jár. Kijjebb van egy helyi megálló, de ott elég sok busz megáll, amik több irányba mennek tovább.
2016. júl. 8. 15:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 18 éves lány!

(Debrecen, nem egy kisebb vidéki város, hanem Magyarország legnagyobb vidéki városa.)

Beírtam az internetes böngésző keresőjébe, hogy Debrecen közlekedés, és első találat volt a [link] .

Icipicit legördítve, találtam ÚTVONALTERVEZŐ-t:

[link]

A főoldalon van mobil alkalmazás letöltési lehetőség és ügyfélszolgálati elérhetőség is:

[link]

De, ami a leghasznosabb: lehet érdeklődni, emberektől. Biztosan lesznek, akik tudnak segíteni a legfontosabb kezdeti kérdéseinél, aztán később is. Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha nem tud ismeretlen városban tájékozódni, közlekedni. Mosolyogva kérdez, és mosolyogva, szívesen fognak segíteni. Ha az első megkérdezett nem is tud, de előbb-utóbb, valaki, biztosan. És hamarosan saját maga is szerez ismereteket, tapasztalatokat.

2016. júl. 8. 17:57
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Nem Debrecenben lakom, hanem egy kisebb városba a közelében. Ha ott laknék, nem a buszmegállótól indulnék.

Így tisztában vagyok vele, hogy nagy város. :) Ennek ellenére nem haragszom, lehet félreérthető volt. :)

A linkeket köszönöm! :) Hálás vagyok értük!

2016. júl. 8. 18:05
 15/16 Alain Delon ***** válasza:
Akkor mostmár helyben vagyok én is, mert nem értettem, hogy Budapestről érkezve miért a buszállomásról indulnál. Bár biztos van ilyen buszjárat is.
2016. júl. 8. 23:57
 16/16 anonim válasza:
Szerintem a buszvégről pont indul járat a GTK-hoz. Olyan megállót kell keresned, hogy Agrártudományi Centrum. Debrecenben "Agrár"-nak nevezik azt a campust, ahol te fogsz tanulni, ez magában foglalja a GTK-t, illetve MÉK-t(Mezőgazdasági és Élelmiszermérnöki Kart) is. Én is oda jártam, csak én a vasútállomásról jártam be, ezért nem tudom pontosan, hogy hogyan van járat a buszvégről.
2016. júl. 9. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!