Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Baracskára a látohatni hogyan...

Nenilla kérdése:

Baracskára a látohatni hogyan jutok el? A navi nem mutatja a bvhez az utat. Köszii

Figyelt kérdés
2016. júl. 13. 09:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen járművel mennél és honnan.

Pettend vasútállomástól

[link]

2016. júl. 13. 09:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Autóval: [link]
2016. júl. 13. 09:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Baracska egy ba..ott nagy világváros! Biztos el fogsz tévedni! Odaérsz, aztán bármelyik falubeli megmondja hol van. Emberek! Ne legyünk már akkora idióták, hogy navi nélkül már a wc-re sem tudunk elmenni. 10 évvel ezelőtt is odatalált mindenki, arra a helyre ahová el akart jutni. Eg,ébként ki van írva a főútvonal melletti táblára, Fehérvár irányába.
2016. júl. 13. 11:41
 4/9 anonim ***** válasza:

jéééézusom...nem mutatja a navi? akkor figyeld az út melletti táblákat..ha hiszed, ha nem, mások is járnak oda, de te vagy az egyedüli, aki megkérdezi.

egyébként töltsd le a térképet, beírod, oszt jónapot.

2016. júl. 13. 12:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ki írta, hogy "tuti eltévedsz Baracskán", meg hogy "ki van írva", hol a bv-intézet, de tuti fogalma sincs a helyről.

A Közép-Dunantúli BV-intézet Annamajorban, tehát Baracska falun kívül, annak külterületén található. A 7-es úton NINCS a bv-intézetre utaló tábla, tehát igenis tudni kell, hogy az Annamajor felé mutató tábla az irányadó.

2016. júl. 13. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:
én írtam. járok arra rendszeresen. és igen! navi nélkül is eltaláltam oda. tudod van aki nem tegnap szerezte a jogosítványát. bármit megtaláltam a GPS előtti időkben is. nem baracskán, meg pesten! hanem olyan városokban mint párizs madrid, róma, nulla nyelvismerettel, és nem egy kutyaólnyi személyautóval, hanem kamionnal.
2016. júl. 14. 08:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Persze,autóval mennék,most fogok először odautazni,és ha valaki azt hiszi ő a vilag legokosabb embere,attól még nem kell leszólni a masikat.... pontos időre kell odaérni,egy percet sem keshetsz,és tőlem 300kmre ban a település.... de akinek nem tetszik a kerdes nem muszaj valaszolni....
2016. júl. 15. 15:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Jól van belátom igazad van, egy kicsit nyers voltam.

Tehát: a börtön Baracska külterületén található. Baracskát elhgyva a 7-es főúton Kápolnásnyék irányába. A főút szélén ki lesz írva hogy ANNA MAJOR. Balra kell befordulni. Google térképen az Közép-dunántúli Országos büntetésvégrehajtási Intézet néven megtalálod.

Még valami! Indulj el inkább egy fél órával-órával előbb, hogy biztosan odaérj. Inkább várni kelljen minthogy elkéss! Jó utat!

2016. júl. 15. 17:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2016. júl. 18. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!