Ha letettem a KRESZ-vizsgát 2 éve és azóta még nem szereztem jogosítványt, ezután mit veszítek el?
Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 03:33
11/16 A kérdező kommentje:
Akkor a levezetett órák is elvesznek?
2016. aug. 9. 13:21
12/16 anonim válasza:
Napra pontosan már kifutottál belőle? Tehát ha pl 2014. aug. 2-án vizsgáztál kreszből akkor 2016 aug 2-áig kell sikeres forgalmi vizsgát tenned.
Ha igen, akkor ilyen esetben az egész elvész és teljesen elölről indulsz lényegében 0-ról mert 2 év alatt kifutottál az időből. Csak az elsősegély és az alkalmassági nem kell újra.
13/16 A kérdező kommentje:
Szeptember 1-én ha jól emlékszem, van esélyem addig befejezni? A 30 óra megvan, de nagyon úgy érzem, hogy csak minél több pénzt akar belőlem kihúzni...
2016. aug. 9. 14:01
14/16 A kérdező kommentje:
mármint az oktató...
2016. aug. 9. 14:01
15/16 anonim válasza:
Addig simán meglehet, még csak 9 van :) Oktatót is válthatsz, ha nem megy vele a felkészülés.
16/16 anonim válasza:
Ha szept 2-ig nem teszel sikeres vizsgát, elveszik minden, a levezetett órák is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!