Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Általában mennyi időbe telik...

Általában mennyi időbe telik megszerezni egy "B" kategóriás jogosítványt?

Figyelt kérdés

2015. jan. 3. 07:11
 1/7 anonim válasza:

Leginkább attól függ hogy milyen gyakran tudsz menni vezetni,mivel a kreszt nagyon gyorsan leadják(nekem pl 3 hét volt).Ha pedig van szabadidőd és az oktatód sincs túlzottan betáblázva akkor 2 max 3 hónap alatt meglehet.

Nekem 4 hónap volt az egész,mert a kresz után csak egy hónappal tudtam menni vezetni. Ja és nem buktam semmiből,amiatt még elhúzódhat az egész.

2015. jan. 3. 09:50
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem 3 hónap, 160 ezer forint, elsőre minden.
2015. jan. 3. 11:42
 3/7 anonim válasza:
Nekem kereken félév volt, de azért, mert 16 és fél évesen kezdtem el, így a KRESZ és az elsősegély után várnom kellett arra, hogy egyrészt betöltsem a 17-et, illetve hogy az oktatómnak beférjek az idejébe.
2015. jan. 3. 12:04
 4/7 anonim válasza:
Előző vagyok, hozzáteszem, átmentem mindenen elsőre.
2015. jan. 3. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:
160k? Úgy hogy elsőre minden megvolt? Azt hogy hoztad össze?
2015. jan. 3. 13:33
 6/7 zebra zoly válasza:
srácok, azért évet is írjatok már az összeg mellé, mert nem mindegy, hogy most jött ki az egész 160-ból, vagy tíz éve.
2015. jan. 6. 14:07
 7/7 anonim válasza:
40.000 Kresz tanfolyam, 5000 vizsgadíj, EÜ asszem 5000, vezetés min. 29 óra 4000,-/óra. Ez a minimum.
2016. aug. 9. 05:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!