Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehet, hogy azért mentem át...

Lehet, hogy azért mentem át forgalmi vizsgán mert beszéltem a kenőpénzről?

Figyelt kérdés

9-10 hónapja vizsgáztam B kategóriából. Amikor készültünk vizsgára megkérdeztem a oktatót, hogy kell e adni külön honoráriumot a vizsgabiztosnak. Azt mondta, "nem dehogy, hogy is képzelem" aztán mondták, hogy egy igazán bunkó csávó lesz a vizsgabiztos. De amikor beült jókat viccelt, engem is röhögtetett, a zebrán átsiető embereknek odaszólt, amikor a járdán leléptek elém káromkodott és egyéb számomra meglepő dolgokat mondott. Majd hibapont nélkül átmentem. Egyik ismerősöm aki oktató de nem nála vizsgáztam meg is kérdezte, hogy mit mondtam neki, hogy ilyen közvetlen s vicces. Mondjuk kicsit furcsa volt mert vizsga közben beszélgetünk és kitértünk a politikára is, aztán akkor még oldottabb lett. De lehet, hogy azért mert az oktató mondta neki, hogy lebeszélt a kenőpénzről?

Azt továbbra se gondolom, hogy azért engedett át mert jól vezetek, sőt naponta elég sokat vezetek és még mindig félek.

Ui: azért írtam most ki a kérdést mert nem akartam, hogy valaki felismerje(n). 9-10 hónap sok idő. :)

2016. aug. 8. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért, úgy érzed, hogy hibáztál a vizsgán és járt(ak) volna a hibapont(ok)?
2016. aug. 8. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
Nem baj! Az élet majd megtanít! 1-2 kocsit összetörsz, gyalogost elütsz a zebrán és akkor minden OK-s lesz.
2016. aug. 8. 12:25
 3/5 A kérdező kommentje:

citromost, nem tudom... sokak szerint alábecsülöm a vezetési tudásom... de lehet, hogy van miértje.

kettes: oké.

2016. aug. 8. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért mert nem vezetsz olyan jól, és félsz, még vezethetsz hibátlanul, a szabályokat betartva.

Senki sem profi, mikor megszerzi a jogosítványt. Kell még 1-2 év mire rutinosabb lesz. És ezek után is, folyamatosan tanul az ember.

Nem hinném, hogy az oktatód említette volna neki a kenőpénzt.

Az én vizsgabiztosom is tök jó fej volt. Viccelődött ő is, hogy oldja a feszültséget. Kedvesebb volt, mint az oktatóm :D

Lehet, hogy szimpatikus is voltál neki.

2016. aug. 8. 12:45
 5/5 Tomcatters ***** válasza:

Itt az a lényeg, hogy tudatosítani kell magadba,hogy ha stresszelsz akkor az mindenképpen hátráltatni fog ..... Mi a jobb ??? Stresszelsz hibázol, nyugodt vagy kisebb esellyel hibázol....tehát melyik a jobb ha mar ugy is vezetni kell??? Ha nyugodt vagy .... Nem kell stresszelni :)

Menni fog :) Ennyi

2016. aug. 8. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!