Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy tudom kiszamolni hogy...

Hogy tudom kiszamolni hogy 103km úthoz mennyiért tankoljak? Benzines a kocsim 1.3 as.

Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha Suzuki akkor szerencséd van mert nekem is az van és tudom. 2500 forintért tankolj.
2016. aug. 3. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Függ az úttípustól, forgalomtól, domborzattól, vonalvezetéstől, időjárástól, az autó állapotátol, stb... Ha biztosra akarsz menni, tankolj bele jó időben 10 litert, vihar, havazás esetén meg teli tankot és nem érhet meglepetés.
2016. aug. 3. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:

ehhez tudni kellene a vezetési stílusod, valamint hány személy, milyen súlyos csmagokkal?

egyszerű, ha tíz literrel számolsz, és megszorzod az általad kedvelt benzin napi árával...

most saccperkábé 340 forint per liter, tehát 3400.-Ft-ot fizetsz.

nem érhet meglepetés, ennyinek elégnek kell lenni. ennyit odaadsz a sofőrnek, meg egy kis jattot(amortizáció, fáradtság-díj) 4000- ből bőven megvagy. ettől több nem lehet, ha haveré a kocsi.

2016. aug. 3. 18:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért kell kiszámolni?Ha többet tankolsz az nagy baj,az is a tied.Vagy ha tele van a tank többet fogyaszt?
2016. aug. 11. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!