Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az emberek miért nem tájékozód...

Az emberek miért nem tájékozódnak előre munkába menet a aznapi traffi infókról?

Figyelt kérdés
Mindig hallgatom a Morning Show-t reggel és hallom a traffi infókat, hogy 1-2 sajna belefut és elküldi sms-be a srácoknak. Ha megnézné a ember a [link] által leközölt traffi terveket az nem futna bele. 10 kattintás összesen, és nem futna bele. Miért van, hogy sokan belefutnak a traffiba?
2016. júl. 26. 23:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert senkit sem érdekel. Úgy kell közlekedni hogy sehol se szopd be a "traffit"! A Sebestyén Balázstól pedig megnő az agydaganatos megbetegedések kockázata.
2016. júl. 26. 23:13
 2/8 Alex Fly ***** válasza:
100%
Minek? Ha nem lépi túl a megengedett sebességet, akkor tök mindegy, van-e traffi. Ha igen, akkor meg nem "sajna belefut", hanem megérdemelte.
2016. júl. 27. 07:05
 3/8 A kérdező kommentje:

Mert mondjuk siet... én is szoktam, előtte megnézem a traffi infót gps-be honnét beírom egyértelműen, hogy hová és érintve címkéhez a traffi pontos helyét, a gps meg mondja, hogy "érkezés a célponthoz 500m" akkor meg lassítok annyira amennyit a gps mutat. Eddig soha nem kaptam büntit. Ha már a utak nagy része olyan állapotba van, hogy alig lehet menni 60km/h-val akkor legyen már egy kis esélye a embernek esetleges jó úton haladni 100 fölött, nem?

"A Sebestyén Balázstól pedig megnő az agydaganatos megbetegedések kockázata." tudom, aki nem érti a kritikáit annak fáj. Ez mindig fölbosszant, bocs. De én sem a ő elveit vallom, a kedvencem a Kárpátia zenekar, említette, hogy "ideológiailag nem felel meg neki a együttes" mondott olyat, hogy " a szír emberek többet érnek mint a magyarok" ez sem érdekel mert tetszik a műsora. Nem politikai oldalról kell megközelíteni a műsort. Aki képes a önálló gondolkodásra azt egy-egy ilyen megnyilvánulás nem fog megváltoztatni. Bocs a OFF ért, de felcsesz a ilyen ok nélküli beszólás, főleg ha a kedvenc műsoromról van szó.

2016. júl. 27. 08:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Elárulom hogy felesleges megnézni a Police.hu-t. Több telefonos applikáció is létezik (pl. Traffi Hunter, Waze), ami előre figyelmeztet a traffipaxok előtt. Egyébként persze érdemes megnézni a police.hu-t, de csak akkor ha a városon belül közlekedsz. Egyébiránt, ha hosszabb útra mész, mit érsz vele? Egyesével nekiállsz beírogatni az adatokat a GPS-be, az összes megyéből? Esélytelen. Töltsd le az alkalmazást ha félsz a traffiktól, vagy pedig közlekedj szabályosan. Ilyen egyszerű.
2016. júl. 27. 09:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sietni otthon kell, infulás előtt. 50 km-es úton eszetlen gyorshajtással (ami a csövön kifér) ideális esetben, kis forgalomban 10 percet tudsz hozni. Ha egyel kevesebbszer nyomod le a szundit, már nem is kell gyorshajtani...
2016. júl. 27. 10:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelnek a traffipaxok. Szerintem bőven elegendő a maximális megengedett sebesség közelében haladni, ahhoz hozzá is tudod igazítani a napi rutinodat. Teljesen felesleges mondjuk egy 90-nel haladó kocsioszlop mellett elpirítani 120-szal. De ha kint marad mondjuk egy 40-es tábla a két héttel ezelőtti gallyazás után és tök üres a tükörsima út, akkor sem akkora dráma levenni a gázról a lábadat úgy 55-ig és már nem is érhet akkora meglepetés.
2016. júl. 27. 10:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem értek a okos telefonokhoz szóval nem tudom letölteni a fenn írt dolgokat. Múltkor is 40-es táblánál 80-al mentem, mert ha egyedül vagyok az úton sok baj nem érhet. Őzike nem jön ki nincs lehetősége meg erdő sincs, a utat felmarták csak azért volt ott a 40-es tábla. Még a rendőr is 90-el tépett, s előzött meg. Pedig ügye csak akkor nem vonatkoznak rá a szabályok ha villog a lámpája és hangot ad :).
2016. júl. 27. 10:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Elkészülsz 5 perccel hamarabb, nem nézegetsz indulás előtt mindenféle telefonos meg számítógépes infókat traffiról, hanem egyből beülsz a kocsidba. És máris annyi időt megspóroltál, hogy felesleges is gyorshajtanod.
2016. júl. 27. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!