Audi 80 1.9 TDI autónál ha menet közben villog az izzitó lámpa milyen hibákra utalhat?
A tiéd valószínűleg benzines és az automata szívató villog.
Azt kifelejtettem a leírásban hogy B4-es kaszni.
nekem is 1,9 tdi - vasorrú - 1995-ös 90 le
nekem eddig is villogott menet közben de csak tényleg hidegben. Pár éve vettem a kocsit. az első évben nem csinált ilyet. MAjd a 2 év telén jelentkezett ez. Felhívtam egy ismerősömet, akinek ugyanilyen autója van. Azt mondta, hogy neki mindig is villogott - kb újonnan vették a kocsit -. Valami utóizzítást magyarázott.
egy fórumon olvastam:
"Ok, rendben. Mit is jelent, ha villog az izzításjelző?
Vagy azt, hogy megszakadt a szál valamelyik izzítógyertyában, vagy pedig valamilyen diagnosztika hiba. Ugyanis(ha jól tudom), ez is egy jelzés, valamilyen hibára utal. És mit mondanál arra, hogy félévente 1x jön be a hiba?
Ha gyertya lenne, minden indításnál jönne.
És akkor ha nem gyertya, és félévente jön kia hiba mit javasolsz?
De egyébként a B3 audi 80-asom is villogott folyton, pedig nem volt semmi gond a gyertyával. Egy alapos motormosás után pedig kb fél óráig, amíg ki nem száradt, minden ok volt, nem villogott izzítás közben, hanem világított folyamatosa. Vagyis: kontakthiba.
A B4-ben meg feszt villogott, amíg bent volt az ecu. Kivettem, megszünt a villogás:)
De ott egyéb gondok is voltak: ECU bent volt, viszont 1-2 jeladón kivül(ami az ecuban volt) nem sokat láthatott, mert bowdenre volt alakítva."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!