Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ezért bevonhatják a jogsimat?

Ezért bevonhatják a jogsimat?

Figyelt kérdés
Ismeretlenten facebookról kaptam egy videót, amit egy autó fedélzeti kamerája rögzitett, és az szerepel rajta amint záróvonalon megelőztem. Fogalmam sincs, hogy ki lehet, és hogy honnan ismer, de azt mondja, hogyha nemfizetek neki 20ezer forintot akkor feljelent. Azt sem tudom, hogy mikor történt, mert szinte minden nap járok azon az útvonalon. kb 90el mehettem lakott területen kivül, hidról lefele.

2016. júl. 25. 20:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
abban biztos vagyok, hogy én vagyok a felvételen, nincs még egy olyan rozsdás astra mint az enyém, főleg nem ugyanolyan rendszámmal. Azt is elismerem, hogy én vezettem, mert nagyon régen volt kölcsönadva az autó. Bevallom, sokszor előfordult már, hogy azon a szakaszon előztem, igy nemtom beazonositani, hogy ki is lehet a zsaroló. Az meg számomra is hatalmas rejtély, hogy hogyan találhatott meg rendszám alapján, valószinüleg egy jóakaró ismerős. Egyelőre nem is válaszoltam az üzenetre, és nemis tervezem, hogy bármit lépjek.Megvárom mi sül ki belőle aztán majd jelentkezem. Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2016. júl. 26. 14:35
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy jóakaró ismerős ahogy írtad. Van rá biztos lehetőség, hogy egy ismeretlen rendszámnak megtudja valaki a tulajdonosának kilétét, de itt erről szó sincs.
2016. júl. 26. 15:57
 13/13 anonim válasza:
Mi lett a vége a dolognak?
2016. szept. 3. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!