Belefutottam egy traffiba, ilyenkor befejezhetem a jogsimat?
Tegnap előztem egy Kamiont és akkor láttam, hogy pont ott áll egy traffi fax. Éppen csinálom az A kategoriás jogsimat(kresz meg van) és az a kérdésem, hogy ettől én még befejezhetem-e vagy ilyenkor kaphatok valami féle eltiltást emiatt?
Meg ilyenkor mennyi idő mire kézhez kapom a fotót? :D
Köszönöm!
Nem tudom hogy ilyenkor mi a helyzet, automatikusan küldenek csekket vagy esetleg a program utánanézne a jogsidnak, bár szerintem nem kell aggódni.
A biztonság kedvéért beszélnék egy A kat jogsis barátoddal, hogy bevállalná-e a gyorshajtás. Kp-ban kifizeted természetesen.
Előzésnél szeretek oda lépni hogy mi hamarabb megelőzzem, és szerintem biztos hogy lefotóztak, de engem nem is a büntetés izgat inkább az, hogy befejezhessem a motorjogsimat.
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Köszönöm petizacc-nak a választ, erre voltam kíváncsi.
A többiek válaszát is köszönöm, de biztos vagyok benne, hogy megkapom a csekket, de mint mondtam engem most nem ez izgat leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!