Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Traffipaxba futottam ma este...

Maverick95 kérdése:

Traffipaxba futottam ma este (szerintem). Mielőtt kiküldik az esetleges csekket valahol meglehet érdeklődni, esetleg telefonon hogy tényleg belefutottam-e?

Figyelt kérdés
2014. dec. 6. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos ezt így nem lehet lekérdezni,mivel nem az az érdekük hogy a pénzed összerakva készülj a büntetésre. Sunyi módon amikor már elfelejtetted az esetet utána küldik váratlanul...Kb egy hónapig lehet ezen parázni utána egyre kisebb az esélye hogy küldik.

Mellesleg az hogy pont te futottál bele egy trafiba az egyáltalán nem biztos,hiszen aki trafizik előbb egy BMW-t vagy egy Mercit fog skubizni,mert valószínübb hogy ő gyorsabban megy a megengedettnél...

2014. dec. 6. 20:46
 2/4 A kérdező kommentje:
ja értem ..de sajnos nem volt a közelben merci meg bömbi..csak én egy egyenes sötét kis úton a toyotámban :D :/
2014. dec. 6. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. dec. 6. 22:04
 4/4 Koplárovics Béci ***** válasza:

"aki trafizik előbb egy BMW-t vagy egy Mercit fog skubizni,mert valószínübb hogy ő gyorsabban megy a megengedettnél..."

A mai traffipaxok teljesen automatikusan működnek, akár több autót is bemérnek és fotóznak egyszerre. Kezelés és forgatás nélkül. És még karácsonyig simán kiér a csekk.

2014. dec. 6. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!