Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol nem szabad terepmotorozni?

Hol nem szabad terepmotorozni?

Figyelt kérdés
Ahol megbüntet a rendőr. Esetleg hol olvashatok utána?
2010. ápr. 17. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:
tájvédelmi körzetbe semmiképp ne menj! (táblával jelölik) a magánterületekért pedig a tulaj haraphat..
2010. ápr. 17. 08:37
 2/4 anonim ***** válasza:

én endurozok és crossozok is, nagyon sokat jéártunk utána ennek a témának, és hidd el, SEHOL, a kifejezetten kijelölt zért pályákon kívül.

Ugyanis vagy a természetben úgymond természetkárosítást csinálsz vagy ha nem természetvédelmi terület, akkor meg valaki tulajdona és nem szabadna oda bemenned, máris minimum szabsértés.

Nálunk ez olyan szinten megy, hogy van egy erdei út ahol szeretnek endurosok, quadosok járkálni, és oda motoros rendőröket tettek állandóra, ill. sokszor barikádot állítottak már, és bizony elég sok motort elkoboztak már.....

És akkor a KRESZ-ről ne is beszélljünk, mert tudod, jogsi nélkül meg forgalmi nélkül csakis a forgalomtól elzárt magánterületen, azaz pl.a saját kertedben motorozhatnál !!! Ez komoly !!! Jogásszal is megnézettük, és ez tényleg így van!

Mi is nagyon szomorúak vagyunk, de így van.

Ha pedig valami gixer van, akkor nagy gáz lehet belőle. Egyetlen megoldás, hogy itt nálunk is a srácok egyszerűen csesznek megállni a rendőrnek, na csak ahogy mondtam ezt ők is tudják, és már barikádoznak is ...

sok sikert azért!

2010. ápr. 17. 09:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Nem túl biztató sajnos... A papírokkal nincs gond, enduro-ról van szó.
2010. ápr. 17. 16:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi is quadozgatunk, mindenfele, és sehol sem szabad. Az meg uncsi ha pályán mész körbe, illetve 50km-es körzetben nincs pálya ha jól tudom. 2 történetet mondanék el:

1. Csapatunk haverral, elég nagy szekerek: 700as suzukik, szántóföldön, vetésen át, erre kutyaugatás, és a nyomunkban 2 eb... Kicsit szórakozzunk velük. 2-en kétfele mentünk. Engem követtett mind a 2. Kicsit húztam neki, és ennyi volt, leráztam őket.

2: Este kimentünk csapatni. Már sötét volt. Refivel mentünk. Erdei út. Erre a kanyarba megjelenik egy Lada Niva fehér, rendőrség felirattal, na akkor beparáztunk. Haverom rámordított, menekülj!! Egy ideig jöttek is, de nagyon szar volt az út és inkább nem verték szét a Ladát. Mondanom se kell egyik gépen sincs rendszám.

2010. ápr. 17. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!