Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ilyen helyzetben mekkora baj...

Ilyen helyzetben mekkora baj lehet az ilye dolgokbol? (Picitt hosszu lett)

Figyelt kérdés

Konkretan az erdekelne,hogy mit tudnak nekem/nekunk csinalni ilyen helyzetben?

BMX-Es banda vagyunk (legjobb esetben 6-7),vagy minimum ketten rendszeresen szoszerint mindenen atmegyunk,eleg komolyan nyomjuk jo ideje.

Fuvon,parkon,atjaron,piros lampan,szembe savban mindenhol...Nincs is itt baj meg csak annyi,hogy 10 alkalombol 8x megprobalnak megallitani ami nagyon ritkan sikerul,mert soha nem allunk meg ha alkalom adodik elmenni.

1.Ez okbol kifolyolag,hogy mindenhol ugy megyunk mint az allat.

2.Akar ejjel 2-3 ig is,nagy reszben ilyenkor probalnak megallitani.

3.Se fek,se lampa,se sisak,se csengo se semmi,MERT nekunk nem kell.:)

Na meg ha megallok szinte biztos,hogy megbuntet penzre,akkor meg nem kell mostanaban semerre menjek itthonrol..

Vagy ha pl ejjel 1 kor igy fognak valahogy meg,felig meddig ittasan?

Lassan 18 leszek,tobbiek meg 15 16 17...Engem meg zavar,hogy mi lesz ebbol,mert eleg komoly celjaim vannak a jovore nezve,es nem hianyzik semmi fele rendorsegi dosszar meg egyebek:)

Negativ gondolataitokal ne szenvedjetek,mert abszolut nem befolyasol es nem erdekel.

Nagyon megkoszonnem ha valaki valaszolna a kerdesemre.

2016. júl. 17. 01:40
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Gondolom eleg erhetoen,sok pontban felsoroltam miert nem vagyunk oda a megallasert..A kerdes az ha valaki nem tudta kiszedni,hogy ebbol eleg komoly dolog tud lenni ha elhuzunk es elkapnak?

Idaig vagy 30x elmentunk,de sosem fogtak meg..Vagyis parszor,de akkor meg ez nem volt szokas..

2016. júl. 17. 01:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Neked az lesz a legjobb, ha minden nap este 8-kor elmész aludni és nincs baj..
2016. júl. 17. 02:26
 3/12 Molyember ***** válasza:
100%
Ha ez tényleg igaz, és ennyire fantasztikusak vagytok, akkor ne a rendőröktől féltsd a jövődet, előbb-utóbb biztosan tolószékben, vagy zsákban végzed. Annak meg nézz utána magad, hogy mi történik, ha nem engedelmeskedsz a rendőri intézkedésnek. Olvasni csak tudsz, ha már te vagy az éjszaka császára. :)
2016. júl. 17. 06:07
 4/12 anonim ***** válasza:
A helyedben én sem a rendőröktől tartanék. Pár hete volt, hogy egy magadfajta kivilágítatlan hülyegyerek bevágott elém jobbról a szürkületben. Ha csak egy másodperccel később taposok a fékbe, neki már nem a rendőrök lettek volna a legnagyobb problémái, hanem a rajta átgördülő két és fél tonna.
2016. júl. 17. 08:49
 5/12 anonim ***** válasza:

A rendőrök egy dolog, elkapnak, kapsz (illetve szüleid kapnak) pénzbírságot, egy ejnye bejnye, esetleg egy éjszaka a kancigányokkal a fogdán amíg anyu érted nem jön (bár a leírás alapján egy ilyen élmény erősen rád férne).

Ami miatt igazán aggódnék, hogy amikor éppen "mentek át mindenen" csak idő kérdése, hogy belefussatok valakibe, aki úgy ver pofán, hogy a törött ujjaddal fogod a fogaid helyét kitapogatni. Mert vannak páran, akik nem rajonganak azért, ha szétcseszik a cuccukat. Na akkor lesz aztán nagy sírás.

2016. júl. 17. 09:27
 6/12 anonim ***** válasza:

Hehe, nem a ti haverotokat vasaltam ki pár hete? Éjjel lámpa nélkül ugratott ki az erdőből valami ócska bmx-szerűvel. Mármint az ütközés után elég ócskának nézett ki, szerencsére az IFÁ-nak nem lett sok baja.

Zsákban vitték el. Volt vele mégegy, az elpucolt. De járok én még arra, remélem ti is!

2016. júl. 17. 10:05
 7/12 anonim ***** válasza:

ha elég komoly céljaid vannak, akkor van esélyed, hogy megtapasztald a következményeket...

ugyanis bármit teszel, az felkerül a netre..és ott is marad örökre.

..ezek után bárhová jelentkezel, akkor látják az előéleted...főleg a fészbúk, a twitter, és egyéb blogbejegyzéseid...ha vannak, akkor a felhőbe mentett fényképeid is ott lesznek(vannak) egy dossziéban..

persze nem csak rólad..

amúgy nem nagy baj, csak jobb helyre nem kerülhetsz be, jobb iskolába nem vesznek fel..

2016. júl. 17. 10:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Ezt a szép történetet egyedül találtad ki?
2016. júl. 17. 13:02
 9/12 A kérdező kommentje:

8-as nemkell elhinni,csak kivancsisagbol kerdeztem,van jobb dolgom is mint,hogy 1:40-kor ilyesmiket irjak ki megnyugodhatsz.

Tudom,megszoktam mar,hogy minden masodik kocsibol anyaznak ki,meg az utcan is elegen.:))) Jah,megvolt tapasztalva mar..Nem rajtam szerencsere,mentunk es lekapta az egyik haveromat egy 150kg-os allat,mert beszoktunk valami lepcson a kutyaja mellett..Az meg akkora pofot vert,hogy korhaztol rendorsegig minden lett belole,azota is jarjak..

7-es koszi,ilyesmire szamitottam..igen,masnak nem nagy baj csak nekem,hogy majd ilyesmi miatt nem vesznek fel arra az egyetemre amelyikre menni akarok,szerencsere nagyon jo iskolaban vagyok:)))

Azert is tettem fel a kerdest,hogy valaki aki atgondolja a helyzetet mi a velemenye,nos latom:)

2016. júl. 17. 14:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont egy igazi kis gyökér idióta vagy.
2016. júl. 17. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!