Tegnap, falun jártam rendőr ment elöttem, kb 40km/h-val nem akartam megelőzni mert a bal oldalon mind autó állt. lehúzodott h azért h előzzem ki, ilyenkor az elakadásjelzőt használni nekik h . köszönöm. Nem szólnak érte?
Ha nem ment utánad hogy lekapcsoljon s addig keressen hibát nálad hogy megbírjon büntetni addig nincs baj. Én egyszer egy rendőrt engedtem magam elé amikor indexelt hogy indulni akar parkolásból, én villogtam neki hogy mehet, amikor elindult ő is elakadásjelzővel köszönte ezt meg. Még aznap pár órával később leintettek közúti ellenőrzés céljából mert ki volt nekik adva és akkor a 30 év körüli rendőrnő mondta hogy nem azért intettek le mert villogtam nekik hogy mehetnek, csak hogy véletlenül se higgyem azt hogy direkt csinálják velem, mert megismerték az autómat mivel céges autó hatalmas matrica rajta, környékemen egyetlen egy ilyen van. Akkor is mondta hogy ki van nekik adva, kérték a papírjaimat, megnézték és mondták hogy mehetek tovább.
Ilyenekért nem szólnak ők is emberek, meg ők is vezetnek autót szolgálaton kívül civilként. Sosem tudhatod mikor csinálod meg ezt egy rendőrrel aki épp civilként civil autót vezet, de lehet akár civil ruhás, civil autós szolgálati rendőr is. Ezekért nem szólnak, nem is szólhatnak. Meg ha akkor ne szóltak utólag akkor is ha kötekednek akkor bizonyítsa be, ha nem akkor viszlát. Nem kell tőlük félni, mégsem pisztollyal hadonásztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!