Valaki ismeri az E-titán alkalmazást? Megéri megvenni? Feltud készíteni egy sikeres kresz vizsgára?
Valakinek már sikerült vele a kresz vizsga?:)
5000Ft ès annyi pènz volt a kresz:S
Jelen!
:-) Májusban volt sikeres kresz vizsgám.
40 ezret fizettem be a kresz vizsgával együtt. Minden rajta van amire szükség van, a modulokat végig pergettem, mert utálok olvasni és fel sem fogom amit ír- és addig a kérdésekre sem enged, viszont a kérdések nagyon jók. Én csak ajánlani tudom! Lehet témakörök szerint is gyakorolni és vizsga szinten is (55 kérdés, pontozás, 1 perces időkorlát/ kérdés) 60 óra van felkészülni, nekem ebből maradt majdnem 20 órám.
1 hibám lett, 1 pontos. Elsőre végeztem, 10 percen belül.
Egy ismerősömnek "kölcsön adtam" Ő kevesebbet tudott készülni, és most pénteken kezdte el, ma vizsgázott, Neki 69 pontja lett. Nem tudom, hogy mennyit gyakorolt rajta.
Simán megéri :) én azért választottam, mert esélytelen lett volna bejárnom a kresztanfolyamra, úgy meg nem láttam értelmét, hogy a felére nem jutok el (és gondolom a suliban se hagyták volna szó nélkül). 75 órát vettem meg, ebből majd 30 órát el se használtam. A tanulással töltött ~45 óra alatt végignyálaztam mindent lelkiismeretesen (jó stréber voltam, na! bennem volt a dac, mert lehurrogtak, hogy ez így nem lesz jó. hülyeség így csinálni, na meg kb minden új volt számomra :D), meg rengeteget teszteztem....
Na szóval, igazából kevesebb idő alatt is végig lehet menni, ezt mindenki látja hogy neki mennyi idő kell.
Ja és egy hibapontom lett a vizsgán.
Nekem bevált ;)
segédmotoros kerékpárra vizsgázok én nem javaslom ezt a programot a kresszt 50%-osan magyarázza a többit kressz
könyvből kellett megtanulnom.A kérdéssorai viszonylag jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!