Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Valaki ismeri az E-titán...

Valaki ismeri az E-titán alkalmazást? Megéri megvenni? Feltud készíteni egy sikeres kresz vizsgára?

Figyelt kérdés

Valakinek már sikerült vele a kresz vizsga?:)

5000Ft ès annyi pènz volt a kresz:S

2016. júl. 11. 19:42
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt mondták gyakoroljunk szakoèn, de ott kb 60 kerdes van.., ncore-ról azt mondják ott ne hogy merj onnan gyakorolni..., mert az règi, az rossz, az elavult.. Èn szívesen tanulok könyvből, de akkor meg nem gyakorlom a teszt formát...
2016. júl. 11. 19:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Jelen!

:-) Májusban volt sikeres kresz vizsgám.

40 ezret fizettem be a kresz vizsgával együtt. Minden rajta van amire szükség van, a modulokat végig pergettem, mert utálok olvasni és fel sem fogom amit ír- és addig a kérdésekre sem enged, viszont a kérdések nagyon jók. Én csak ajánlani tudom! Lehet témakörök szerint is gyakorolni és vizsga szinten is (55 kérdés, pontozás, 1 perces időkorlát/ kérdés) 60 óra van felkészülni, nekem ebből maradt majdnem 20 órám.

1 hibám lett, 1 pontos. Elsőre végeztem, 10 percen belül.

Egy ismerősömnek "kölcsön adtam" Ő kevesebbet tudott készülni, és most pénteken kezdte el, ma vizsgázott, Neki 69 pontja lett. Nem tudom, hogy mennyit gyakorolt rajta.

2016. júl. 11. 20:07
 3/8 anonim válasza:

Simán megéri :) én azért választottam, mert esélytelen lett volna bejárnom a kresztanfolyamra, úgy meg nem láttam értelmét, hogy a felére nem jutok el (és gondolom a suliban se hagyták volna szó nélkül). 75 órát vettem meg, ebből majd 30 órát el se használtam. A tanulással töltött ~45 óra alatt végignyálaztam mindent lelkiismeretesen (jó stréber voltam, na! bennem volt a dac, mert lehurrogtak, hogy ez így nem lesz jó. hülyeség így csinálni, na meg kb minden új volt számomra :D), meg rengeteget teszteztem....

Na szóval, igazából kevesebb idő alatt is végig lehet menni, ezt mindenki látja hogy neki mennyi idő kell.

Ja és egy hibapontom lett a vizsgán.

Nekem bevált ;)

2016. júl. 23. 19:41
 4/8 A kérdező kommentje:
75-bol 73 pont SIKERES*-*
2016. júl. 28. 19:34
 5/8 MDominik97 válasza:
Hétfőn vizsgáztam, Etitan által készültem, mellette tantermi tanfolyamra járta, 1 hiba ponttal (74/75) átmentem a vizsgán, most várom, hogy kezdjek vezetni. :) Nagyon megéri!
2019. júl. 10. 21:37
 6/8 anonim ***** válasza:

segédmotoros kerékpárra vizsgázok én nem javaslom ezt a programot a kresszt 50%-osan magyarázza a többit kressz

könyvből kellett megtanulnom.A kérdéssorai viszonylag jók.

2019. aug. 2. 19:01
 7/8 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem kommentelőhöz, teljesen igaza van AM jogsi szintúgy.
2019. aug. 23. 19:47
 8/8 rapper03 ***** válasza:
hol tudnám megvenni?? 16an vizsgázok...
2020. jan. 5. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!