Hogyan derítsem ki az oktatómtól, hogy vele és a vizsgabiztossal lehet-e biztosan sikeres viszgát tenni?
Figyelt kérdés
Gondolom értitek mire célzok...Nem tudom, hogyan kérdezzek rá, hogy lehet-e vele és utána a vizsgabiztossal kapcsolatban is. Tudnátok ötleteket adni?
Összegeknek is nagyon örülnék (Budapesti vizsga)
2016. ápr. 13. 16:15
1/8 anonim válasza:
Nyíltan kérdezz rá, én is ezt tettem, de azt mondta szó sem lehet róla, ő nem ilyen mármint az oktató, és érdekesség kép elsőre átmentem és még a vizsgabiztos is vicces volt.
2/8 A kérdező kommentje:
Valószinüleg ez lesz, de csak majd kb. az utcsó órán, hogyha berág ne tudjon szivatni :)
2016. ápr. 13. 16:27
3/8 anonim válasza:
Van egy felajánlásom! Ha berág, fizetem az összes további vizsgádat a jogsiig. ;-)
4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudhatom milyen elvei vannak :)
2016. ápr. 13. 18:04
5/8 anonim válasza:
Remélem az a fajta lesz, aki elküld érte melegebb éghajlatra. :D Van azért ég pár ilyen. Hihetetlen hogy minden második ember azt hiszi, hogy ha emgveszi a jogsit az olyan mintha valóban megkapta volna.
6/8 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy ez lesz belőle, de azt is tudja mindenki, hogyha akar akkor is megbuktathat, ha egyébként nem szegek szabályt, csak pl. nem nézek bele elégszer a visszapillantóba...de köszönöm szépen!
2016. ápr. 13. 20:08
7/8 anonim válasza:
Azért az tévhit hogy a vizsgabiztosok a semmiért buktatatnak meg embereket, mert kell a pénz. Nyilván (nagyon ritkán) megeshet hogy nem tetszik neki valami és meghúz valami apró szabályszegés miatt (ami felett esetleg máskor szemet hunyna). De hidd el hogy ha fejben rendben van minden, kellő tudással rendelkezel és letudod győzni a vizsgadrukkot akkor simán meglehet csinálni. Meglehet próbálkozni éppen a kenőpénzzel de nem érdemes, annyira szigorúan nézik most már őket hogy nem kockáztatnak. Ugyanis az állásukba kerülhet ha kiderül. Szóval nagyon kevés olyan ember van már aki megvesztegethető. Inkább ha valami rokonjuk jön akkor szoktak elnézőbbek lenni de egyébként nem jellemző. Régebben 10-15 éve még meg-meg esett hogy lefizették a vizsgabiztost, és átengedett (vagy az is előfordult hogy még kenőpénzzel sem engedett át), ez már viszont a múlt. Engem is meghúztak elsőnek, nagyon bántott a dolog, mert tudtam hogy nagyon jól vezetek és egy hülyeségen ment el. Túléltem. Mentem megint és simán meglett.
8/8 anonim válasza:
Az oktatóval kell dumálni előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!