Autóvezetésnél hogyan kell kanyarodni?
Már a 10. órán vagyok túl, egész jól megy a vezetés, viszont nem tudok normálisan kanyarodni.
Vagy korán kezdek el kanyarodni és akkor a bal sávba érkezem vagy későn kezdek el kanyarodni és akkor lemegyek az útról.
Tehát akkor kell elkezdni, ha még nem értem be a kanyarba vagy pont a kanyar kezdetén vagy kicsit be kell menni a kanyarba és akkor kell elkezdeni kormányozni?
Kérdeztem az oktatótól, de nem értette, hogy mi a probléma, aztán volt egy beláthatlan kanyar, rosszul vettem be és átmentünk a másik sávba, az oktató rántotta vissza a kormányt, azt mondta, hogy ha itt jöttek volna szembe akkor meghaltunk volna.
Márpedig teljesen összeegyeztethető ebből a szempontból a kettő!
Ott is érzésből veszed a kanyart és nem írott szabályok alapján!
Aki egy kanyart nem tud bevenni az ne akarjon vezetni.
Szerintem elég jól megy, azt kéne megértse,hogy életemben először vezetek autót és az ő dolga, hogy megtanítson. Na mindegy.
A kerékpárt azért ne hasonlítsuk az autóvezetéshez. :D. Az autónak eleve nem látom az elejét.
Gratulálok!
Én még előtte állok, még csak 13 órát vezettem, még 2 órát megyünk helyben, utána már kocsikázunk át a vizsga városba...
Most - bár nem szoktam- be vagyok tojva... A parkolások hogy mentek? Y fordulót kellett csinálni?
Én a tolatva parkolással vagyok nagy bajban... és néha a fékre nem taposok rá, hogy ne guruljon se előre-se hátra az autó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!