Megbuktam PÁV II vizsgálaton. Tanácsok a következő vizsgára?
Én teljesen abba a hiszembe mentem oda, hogy ez sikerülni fog. Oké, alig aludtam valamit, meg is vagyok fázva, de egyáltalán nem éreztem magam fáradtnak, és izgulni sem izgultam különösebben. Fizettem, fellebbeztem, így most várom az időpontot a következő vizsgára, de már most szétstresszelem magam. 10 éve vezetek, megvan C, E kategóriára a jogosítványom(ami nem két fillér volt), aztán egy egyszerű videojátékon elhasalok. A képes feladat sikerült elég rosszul, legalábbis ezt mondta a pszichológus, illetve a beleillik az sorba az alábbi ábráknál 720-at tudtam megcsinálni, amiből 10-et hibáztam. Lehet elkapkodtam, vagy tudja a franc. Esetleg aki megbukott, a fellebbezés után mi történt? Könnyen átment, vagy rendesen megszívatták?
Még mindig sokkal, hogy nem sikerült. :(
jól gondolod,a videojáték nem rossz ötlet :D
nyúld le valamelyik gyermekedtől és keress olyan játékokat amik fejlesztik a reflexet,memóriát stb.(a képes feladatra emléxek,de a 2. amit írtál az nem ugrik be.)
"de már most szétstresszelem magam."-gondolom hogy ha a vezetsz akkor nem stresszelsz.ilyenek ezek hüje feladatok,nem sok közük van a valósághoz.
30 éve vezetek,balesetmentesen,20 éve vagyok nemzetközi autón,42 országban egy gyorshajtással, ami itthon történt egy éve,40000 ft mert szerintük lakott terület a tábla után 100 méterre lévő trafi.ezen kívül 0 ,se baleset,se egy karcolás se egy szabálysértés furgonnal.Havi 20000 km,azaz húszezer kilóméter havonta 20 éve.Letettem a c t,az oktatóval a vizsgán találkoztam először.Megszerezrem a gki t szintén csak a vizsgára mentem oda.20 éve hibátlanul végzek egy munkát és most jön a csavar.Elmentem pav ra,gondoltam pav 2 hátha akarok később adr ezni.Közölték a vizsgán, minnél gyorsabban,slussz,ennyi volt az ukász.Hát úgy 1200 leütésből 50 hiba,A szín hang fasz
Fa@ságon 20,sem azt nem tudtam hirtelen hova nyúljak hol a piros hol a kék stb.úgy elhúztak mint cigány a nótát,de ez még mondhatom hogy jogos bár ha én alkalmatlan vagyok akkor nincs ember a földön aki alkalmas,vagy szar a teszt.Nem fellebbeztem,bár nagyon taglalták a plusz 20000 ért,hanem kértem pav 3 ra vizsgaidőt.Akkor már tudtam a keretről,10 hibád lehet stb.Azért ezt nem ártott volna előre közölni.A pav 3 on 2,azaz kettő hibám volt összesen,de nem kaptam meg mert a 25 év körüli pszicho csaj majd elemezgeti.Egyszerűen nem értem,hogy valamit amit 20 éve hibátlanul végzek,egy ilyen náci módszerrel egy pszichológusnak hogyan lehet joga vitatni.Eszköztelen vagy hisz nem tehetsz semmit ha közli nem és passz.Milyen jogon?Nem egy járatlan úton kérek felvilágosítást.Szóval attól függ lesz e munkád,hogy a hölgy összeveszett e a barátjával aznap.Azt mondja,de külföldön vezethet,ja csak a határig nem tudok eljutni,ki ő hogy arra kényszerítsen hogy külföldi céghez kelljen elhelyezkedni?Egyszerű,Egy pszichológus,Amit most gondolok az nem tűri az írott formát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!