Megbuktam forgalombol 5jére is. És nem azért huztak meg mert hülye vagyok. Nem tudjátok mi történik a páv vizsgálaton? Mit kell csinálni? Miről kérdezgetnek? Mennyi időbe telik? Sokakat huznak el? És ha igen miért?
1. Feladat: 10 perc vezetés (menni kell 1 kört)
2. Feladat: 1. kép villan fel (asszem az egy balra nyíl), akkor balra kell eltolnod a kart, amit a bal kezeddel irányítasz. Ha 2. villan fel (asszem az egy jobbra nyíl), akkor jobbra kell eltolnod a kart. Ha a 3. kép villan fel, akkor a jobb kezeddel a kart magad felé kell húznod. Ha a 4. kép villan fel akkor a bal lábaddal a bal pedált kell lenyomnod, ha az 5. kép villan fel, akkor a jobb lábaddal a jobb pedált kell lenyomnod.
3. Feladat: Ha a zöld szín villan fel, akkor az érintőtollal az ellenkező oldali zöld mezőt kell megbökni, ha a piros villan fel, akkor a piros előtti mezőt (itt nem kell az ellenkezőt), ez lesz variálva különböző módon (egyszerre több villan fel). Az utolsó körben a „K” mezőt kell megbökni minden feladat után, mert addig nem jön a következő.
4. Feladat: Egy labdát kell vezetni egy ketrecben, rácsokon keresztül lehet benyúlni. Van kb. 6 különböző pálcika, ami közül választani kell, mert nem lehet mindegyikkel megoldani az egyes akadályokat. Elsőre szerintem mindegy melyiket választod. Ahol viszont az emelkedőre kell fellökni a labdát, ott a patkó alakú pálcikát válaszd!
5. Feladat: Írásbeli. Grafikont kell leolvasni (Nagyon egyszerű). Számokat kell leolvasni. Alkatrészeket kell összerakni fejben és a lapon a helyeset bejelölni (Azonos betűk érintkezhetnek csak). Nézd a képet!
6. Feladat: Pszichológia vizsgálat. Képek közül kell választani melyik szimpatikus, melyik nem. Emberek lesznek rajta. Utána a nő általános dolgokról kérdez, semmi komoly.
Hát ennyi az egész:) Szerintem nagyon jó:)
Már bocsika de nem is arra felé lakom amerre te meg nem is gyorshajtás miatt huztak meg. Elöször gondolkozzál el hogy mit irsz!! És más emberek is voltak ilyen helyzetbe mint én. Meg amugyis ha gyeremked odafigyel nem csuszik egy kocsi alá se!!! Üdv
Ja és nem hülye se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!