Megbuktam a kresz vizsgán, hogy tanuljak, hogy jobb legyek?
Hűha.
Ha a leírtak alapján magadtól nem jössz rá arra, hogy mi volt a hiba, és mit kell másképpen csinálni, veled nagyon súlyos gondok vannak. Ha nem humor az egész, akkor jobb is, ha nem lesz jogsid!
Annyi.
Meg kell tanulni a szabályokat, ahhoz elő kell venni a könyvet, átolvasni, megérteni a leírtakat.
A vizsga nem verseny, igazából egy elég könnyű felmérő, rengeteg idő van, a kérdéseket és a lehetséges válaszokat végig kell olvasni, azért, hogy valóban a kérdésre válaszolj, és a teljesen jó választ jelöld be (mert vannak a majdnem jó, de mégis rossz válasz lehetőségek is).
Ne könyvből tanulj, hanem csinálj tesztkérdéseket. Ha nincs gyakorló programod (úgy tudom, hogy most jár a könyv mellé... legalább is egy ismerősöm hétfőn megy vizsgázni, Ő kapott, én pedig netes oktatáson vettem részt), akkor keress a neten ingyenes oldalakat. Nem valami frissek, de azért megteszi. Ne kapkodj, először olvasd el mindig a kérdést és utána a választ. 1 percbe bele fér :-)
Csak a kérdéseket kell begyakorolni (én is ezt tettem, és amikor megláttam a kérdést,automatikusan nyomtam a választ, gyakorlatilag 10 percen belül végeztem 1 hibaponttal ) a vezetés már egészen más lesz, legalább is ezt mondják- nem tudom, még ott nem tartok, már 1 hónapja várok, hogy szóljanak hogy mikor vezethetek.
Aki szerint nem kell megtanulni a KRESZ-t, elég csak a kérdéseket - válaszokat bemagolni, eltiltanám a vezetéstől :-)
A KRESZ tudásra nem az elméleti vizsgán van igazán szükség, ott a 10 hibapont határ miatt röhejesen könnyű átmenni.
Sajnos tény, hogy nagyon sokan úgy szereztek jogosítványt, és vezetnek, hogy csak felületesen ismerik a szabályokat, s nem is céljuk megtanulni azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!