Európában miért ilyen elhibázott a közlekedési koncepció az USA-hoz képest?
Az emberek sokkal jobban szeretnek autóval járni.
Én is, olyan hőfokot állítok be, amilyet akarok, van privát szférám.
Távolsági közlekedésre, szerintem a vasutat kellene használnil.
A helyközit meg megszüntetni,nincs rá szükség.Milliárdokba kerül az adófizetőknek a veszteséges busztársaságok fenntartása.
Itt jön érvként, hogy "demileszavárosiforgalommal".
Egyszerű, gyorsforgalmi elkerülőket kell építeni.
Illetve, a városokban lehet a föld alá is alugutakat építeni.Nyugat-Európában is bevált, meg az USA-ban is.
Az elhibázott közlekedési koncepció alattt a "tömegközlekedéspárti" mentalitást értettem.
A vasutat pedig, mint írtam, távolsági közlekedésre kellene használni.A nagyvárosokat kötné össze.
Csöcsfejű: Lehet, hogy nem tűnt fel neked, de a magyar életszínvonal a béka segge alatt nincs az usához képest és bármilyen meglepő számodra a magyarok többségének NINCS autója.
Arról meg van fogalmad, mennyi pénz lenne az alagutak és egyebek kiépítése? Ja nincs.
És persze az se gond számodra hogy pont az ilyenek miatt az usa a világ egyik legszennyezőbb országa.
Amúgy honnan tudod, hogy arrafelé nincs helyközi közlekedés agyhalott? Láttál pár amcsi filmet mi és abból tájékozódsz.
"Távolsági közlekedésre, szerintem a vasutat kellene használnil.
A helyközit meg megszüntetni,nincs rá szükség.Milliárdokba kerül az adófizetőknek a veszteséges busztársaságok fenntartása."
Na, ez nettó fassság.
A Volán-társaságokat felváltó közlekedési központok nyereségesek, a vasút meg nem.
A városokon belül meg szigorúan büntetni kellene az autósokat dugódíjjal és hasonlókkal. Aki privát szférát akar, fizessen. Aki meg beéri az - egyre több esetben elektromos - buszokkal, villamossal, metróval, ússza meg olcsóbban.
Az elhibázott közlekedési koncepció alattt a "tömegközlekedéspárti" mentalitást értettem.
Szerinted mi lenne, ha itt a Belvárosban mindenki kocsival akarna közlekedni, és még parkolni is szeretne? Mit bontsanak el, hogy legyen hely az autóknak? A Bazilikát? Betonozzák le a Margitszigetet? Esetleg a Dunát hosszában?
Anyám, borogass....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!