16 éves vagyok és buszsofőr szeretnék lenni. A kérdésem a következő (? )
Kb 7-10 év múlva (amikor már lehetek buszsofőr) meglesznek még a VT-Arriva modern buszai(Mercedes Conecto G/Citaro G, MAN Lion's City)?
A másik kérdés: Sokat kell küzdeni, hogy meglegyenek a B,C,D illetve D+E jogosítványok?
Előre is köszönöm a választ!
Sok embert ismerek, akiket egyszer sem buktattak meg a vizsgabiztosok, pedig ők is izgultak ám a vizsgán, mégsem csináltak hülyeséget...
Nem azon múlik hosszú távon a busz vezetéshez vezető út sikere, hogy esetleg megbuksz valamelyik forgalmi vizsgán.
2 év múlva már lehet B kategóriás jogosítványod, s akkor közlekedhetsz személygépkocsival, azt már fel lehet fogni szakmai gyakorlatnak.
Szerintem a B kategória. a legnehezebb.
Én 2015 nyarán raktam le a C,D kategoriat(6 hónap alatt) ,November óta az Arrivanal melozok ,de sokáig nem fogom csinálni.
Sok a stressz ,a bkk ránk vadászik egyfolytában,vonogatnak.
És 10 év múlva a MAN es a MB széthullik,már most rengeteg hibája van ,persze ezt az utas nem veszi észre!
Utolsó!
Én biztos nem dolgoznék ez miatt a BKK egyik alvállalkozójánál sem. :D
Azt nézik hol lehet (itt egy csúnya szó) a sofőröket.
Rádiót nem lehet hallgatni a buszon, az utasok általában nem köszönnek és stb.
Gyere a Volánhoz! ;)
Itt mindent lehet bizonyos mértékig. :P
Jaja,valamit lépnem kell ,mert ez vicc.
A Volánhoz hova érdemes ?
Mert ahogy láttam ,ott is keresnek bőven sofőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!