Másnak is feltűnt, hogy milyen erőszakosak a SHELL kutaknál az eladók?
Tankol helyettem,nem szeretem,de elfogadom.Szinte rám akarják erőszakolni a prémiumbenzint,majd a shopban szintén küzdenem kell,hogy nem akarok csokit venni.
Megértem,hogy a munkájukat végzik,de nem kéne ennyire agresszívnek lenni.
Én most tettem le a jogsit kismotorra.Kiakadtam mikor rám akarta erőszakolni az új 95-ös benzint! pff...
Mert hogy kevesebb lesz a fogyasztás meg ilyen baromságok!(ráadásul drágább is) O_O Elég sokat foglalkozok motorokkal had tudjam már mit akarok... Csokival nem fordult elő :D
Elég bosszantó, de én annyit szoktam mondani mikor megkérdezik: Köszönöm megoldom magam a tankolást. Bent szintén, köszönöm nem kérem a tukmált xart :D
Ennyivel meg is van oldva a kérdés, mégegyszer nem kérdezik meg.
Hidd el ők sem maguktól nyomulnak, nekik ki van adva, hogy el kell adni a prémiumbenzint, a drága csokikat,üdítöt, stb..
Képzeld egy kicsit a helyükbe magad, nekik ez a munkahely, öket is lesi egy főnök, hogy odamennek e a autóshoz tankolni, illetve ajánlgatják e a shoppos cuccokat.
Persze,tudom,hogy főnöki utasításra teszik és nem is az a bajom,hogy kínálják,hanem,hogy nem értik a "köszönöm nem kérem"-et.Már ott tartottam,hogy én szégyelltem magamat amiért csak sima benzint tankoltam és ennyi.
Én sehol nem szeretem ha agresszívek az eladók és rám szállnak.
Jah
Smart kártyád van?Nincs
Igényeljünk egyet?Köszönöm nem
Gyorsan 3 perc az egész.Köszönöm nem
Aztán
Vigyél ebből a csokiból most kettőt és ajándékba kapsz egy harmadikat.Köszönöm nem
Ha most 3at veszel ebből az üditöböl ajándék törölközö jár
Kint
Jonapot segithetek valamiben?Nem
Ez a normális eset.
A nemnormális:
Már kinyitja a tankfedelet és már odanyul a tankolócsövekhez.
Mit tankolhatok?95ösböl kérnék szépen 5000
Nem probálja ki a 95 supert?Köszönöm nem
Pedig a motornak jót tesz és a fogyasztást is csökkenti.
Mondom köszönöm nem.
Nyilván ezért kapnak plusz pénzt,ha jobban fogy ez az,ha ott dolgoznék énis csinálnám. 19/F
Nem csak a Shellnél, hanem mindenhol.
Nő vagyok.
A kútra mikor bekanyarodok, akkor megnézem, hol áll a srác és a legmesszebbik kútra állok. Mivel, hogy látják, hogy nő vagyok, ezért már rohannak is. Szinte versenyzünk a pisztolyért. Természetesen én nyerek:))
Nem vagyok én béna.
Na meg most, mikor 350 Ft egy liter 95ös, tőlem ne várjon senki borravalót.
Bár mostanában már nem akarják rám erőszakolni a prémium üzemanyagot, de régebben ezért is meg kellett küzdenem.
Bemegyek fizetni. Csaj mondja:" vegyek kólát vagy bonbon". Próbálok jópofizni, hogy nem kérek, mert hizlal. "De vegyek már". "Miért?" Mert ma van az első napom , és el kell adni ebből a két darabból minél többet, különben nem veszik föl".
Mire én jó hangosan, remélve, hogy a vezető is hallja.
"Akkor csak fordulj a munkaügyi bíróságra ha ez történne" Remélem azóta is ott dolgozik a csaj, mert nem akartam neki rosszat.
felolvastam anyának ezt a kérdést, ő azt mondta:
"Be vannak kamerázva ezek a kutak, és ellenőrzik őket, hogy megkérdezgetnek e mindent, hogy a drágábbat adják e el, és hogy vetetnek e valami pluszt. Mivel a benzinen nincs sok nyereségük, ezért próbálkoznak a csokikkal pl.."
Hát ez nagyon gáz:o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!