Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Másnak is feltűnt, hogy...

Másnak is feltűnt, hogy milyen erőszakosak a SHELL kutaknál az eladók?

Figyelt kérdés

Tankol helyettem,nem szeretem,de elfogadom.Szinte rám akarják erőszakolni a prémiumbenzint,majd a shopban szintén küzdenem kell,hogy nem akarok csokit venni.

Megértem,hogy a munkájukat végzik,de nem kéne ennyire agresszívnek lenni.

2010. ápr. 14. 16:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én most tettem le a jogsit kismotorra.Kiakadtam mikor rám akarta erőszakolni az új 95-ös benzint! pff...

Mert hogy kevesebb lesz a fogyasztás meg ilyen baromságok!(ráadásul drágább is) O_O Elég sokat foglalkozok motorokkal had tudjam már mit akarok... Csokival nem fordult elő :D

2010. ápr. 14. 16:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Elég bosszantó, de én annyit szoktam mondani mikor megkérdezik: Köszönöm megoldom magam a tankolást. Bent szintén, köszönöm nem kérem a tukmált xart :D

Ennyivel meg is van oldva a kérdés, mégegyszer nem kérdezik meg.

Hidd el ők sem maguktól nyomulnak, nekik ki van adva, hogy el kell adni a prémiumbenzint, a drága csokikat,üdítöt, stb..

Képzeld egy kicsit a helyükbe magad, nekik ez a munkahely, öket is lesi egy főnök, hogy odamennek e a autóshoz tankolni, illetve ajánlgatják e a shoppos cuccokat.

2010. ápr. 14. 16:41
 3/12 A kérdező kommentje:

Persze,tudom,hogy főnöki utasításra teszik és nem is az a bajom,hogy kínálják,hanem,hogy nem értik a "köszönöm nem kérem"-et.Már ott tartottam,hogy én szégyelltem magamat amiért csak sima benzint tankoltam és ennyi.

Én sehol nem szeretem ha agresszívek az eladók és rám szállnak.

2010. ápr. 14. 16:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Jah

Smart kártyád van?Nincs

Igényeljünk egyet?Köszönöm nem

Gyorsan 3 perc az egész.Köszönöm nem

Aztán

Vigyél ebből a csokiból most kettőt és ajándékba kapsz egy harmadikat.Köszönöm nem

Ha most 3at veszel ebből az üditöböl ajándék törölközö jár

Kint

Jonapot segithetek valamiben?Nem

Ez a normális eset.

A nemnormális:

Már kinyitja a tankfedelet és már odanyul a tankolócsövekhez.

Mit tankolhatok?95ösböl kérnék szépen 5000

Nem probálja ki a 95 supert?Köszönöm nem

Pedig a motornak jót tesz és a fogyasztást is csökkenti.

Mondom köszönöm nem.

Nyilván ezért kapnak plusz pénzt,ha jobban fogy ez az,ha ott dolgoznék énis csinálnám. 19/F

2010. ápr. 14. 20:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, ahová én járok ott nem erőszakosak, sőt, sokszor oda sem jönnek megkérdezni, segíthetnek-e, pedig nő vagyok. Nem is bánom, megoldom magam. A shopban még nem próbáltak rám tukmálni semmit. Igaz hogy oda járok már 23 éve, de a személyzet állandóan cserélődik.
2010. ápr. 14. 21:46
 6/12 anonim válasza:
Én épp ezért nem járok SHELL kúthoz, ha ott rohadnék le mellette akkor is elgondolkodnék hogy tolom a mocit a következő (nem SHELL) benzinkútig inkább, de rám ne erőltessenek semmit. Mindigis utáltam az erőszakos el(ő)adókat, meghallom a SHELL szót és már rögtön ez jut eszembe sajnos
2010. ápr. 23. 13:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Ezek után én sem szívesen járok oda! Tudom,hogy a munkájukat végzik,de akkor is! A MOL-nál elég egy köszönöm nem.
2010. ápr. 24. 21:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer leszakították a Bmw-ről a tank ajtót, a vaskos borravaló reményében...Nem járok már oda,csak külföldön.
2010. máj. 1. 10:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem csak a Shellnél, hanem mindenhol.

Nő vagyok.

A kútra mikor bekanyarodok, akkor megnézem, hol áll a srác és a legmesszebbik kútra állok. Mivel, hogy látják, hogy nő vagyok, ezért már rohannak is. Szinte versenyzünk a pisztolyért. Természetesen én nyerek:))

Nem vagyok én béna.

Na meg most, mikor 350 Ft egy liter 95ös, tőlem ne várjon senki borravalót.

Bár mostanában már nem akarják rám erőszakolni a prémium üzemanyagot, de régebben ezért is meg kellett küzdenem.

Bemegyek fizetni. Csaj mondja:" vegyek kólát vagy bonbon". Próbálok jópofizni, hogy nem kérek, mert hizlal. "De vegyek már". "Miért?" Mert ma van az első napom , és el kell adni ebből a két darabból minél többet, különben nem veszik föl".

Mire én jó hangosan, remélve, hogy a vezető is hallja.

"Akkor csak fordulj a munkaügyi bíróságra ha ez történne" Remélem azóta is ott dolgozik a csaj, mert nem akartam neki rosszat.

2010. júl. 1. 21:06
 10/12 anonim válasza:

felolvastam anyának ezt a kérdést, ő azt mondta:

"Be vannak kamerázva ezek a kutak, és ellenőrzik őket, hogy megkérdezgetnek e mindent, hogy a drágábbat adják e el, és hogy vetetnek e valami pluszt. Mivel a benzinen nincs sok nyereségük, ezért próbálkoznak a csokikkal pl.."

Hát ez nagyon gáz:o

2010. aug. 22. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!