Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy lehet a Déli PU-ról...

Hogy lehet a Déli PU-ról gyalog a Lánchídig a legegyszerűbben eljutni?

Figyelt kérdés

A Mátyás templom, Hilton Szállóig oké, de onnan? Balra a szálló mellett le? Az oda vezet?

A google csak jelölte a vonalat.

2016. jún. 30. 13:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10. Örülök, hogy szórakozni jársz ide, nem segíteni.

Mintha kifacsarták volna a citromodat.

Én ha tudok valamire válaszolni, megírom, nem azon csámcsogok, hogy az a hülye miért nem nézte meg itt, ott, amott. Aki nem, az menjen másik fórumra, ennyit erről.

2016. júl. 1. 13:43
 12/15 A kérdező kommentje:
"Az a másik nézet nem mindig működik nálam." - a hozzászólásnak ez a része, úgy látszik, citroméknál nem látszik. Cseréltesd ki a monitorodat vagy valami.
2016. júl. 1. 13:44
 13/15 A kérdező kommentje:

Tudom, divat manapság mindig a guglira hivatkozni. Viszont pont ma néztem egy másik útvonalat a guglin, amit egyébként ismerek, és nem mutatta a legrövidebb útvonalat, amit én felderítettem! Pedig variáltam az utcákat, de nem ismer minden kis átjárót. Nem véletlen kérdez itt az ember.

Aki kicsit is ért a témához és ismeri a környéket, könnyen tud válaszolni, segíteni, például hogy ne a Mátyás templom felé menjek, hanem előbb végig jobbra és csak utána fel, vagy át az alagúton. A hozzáértő válaszoló nyomain indultam el, végül néhány embert megkérdeztem útközben, így találtam meg. Hiába a gugli meg minden, még így sem biztos, hogy ki vannak írva az utcanevek. Egy körülbelüli tájolás nem árt attól, aki ismeri a környéket. Aki mindig csak a guglira tud hivatkozni, az inkább csak troll.

2016. júl. 11. 18:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Szar szóvicc megy, keresés nem, ez a konklúzió.
2016. júl. 11. 20:03
 15/15 A kérdező kommentje:

A konklúzió, hogy citromos, neked nagyon messzire el kéne kerülnöd ezt az oldalt, mert buta vagy, és ráadásul rá akarod erőltetni a butaságot másokra. Be kéne zárni téged egy pincébe, ahol guglizhatsz kedvedre.

De látod, volt értelmes ember, aki tudott válaszolni itt a kérdésre, de az nem te voltál. Ha oltani jössz, hogy hülye vagyok a kereséshez, azzal nem segítesz, hanem trollkodsz. Ez az oldal a segítésre lett kitalálva, hogy ha valaki nem tud valamit, megkérdezze. Tudom, neked ahhoz is gyengék a képességeid, hogy ezt felfogd. egyszerűen felesleges veled foglalkozni. Kár, hoyg nem lehet beállítani, hogy a te válaszaidat ne mutassa az oldal sehol.

2016. júl. 11. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!