Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek rendőrségen bárki...

Szerintetek rendőrségen bárki dolgozhat?

Figyelt kérdés
Irodistára gondolok, akiknek nem feltétlenül van felsőfokú végzettsége, csak pl. érettségije. Lehetséges ez. És mit csinálnak a rendőrségi irodisták. Köszi a válaszokat.
2010. ápr. 12. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
példa a volt osztálytársam és családja! A srác most érettségizett ,de meg bukott! a suliba is végzős osztályban 2 ből bukott év végén mikor a vizsga volt. Anyuci meg apuci elintézték .. már a rendőrsulin tanul!
2010. ápr. 12. 18:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Irodára nem tudom, hogy mi kell. De ha rendőrnek akarsz menni az kemény megmérettetés. Én is szeptemberben kezdem meg tanulmányaimat. Valóban komoly fizikai erőnlét szükséges, pszichológiai teszteknek meg kell felelni és egészségügyileg is toppon kell lenni. Komoly feladat a felvételi az biztos de még most is azt mondhatom, hogy megéri mert ez egy biztos állás a mai világban.
2010. ápr. 12. 19:05
 13/13 anonim ***** válasza:

A 18.15. igaza van.

Közalkalmazottak dolgoznak sokféle munkakörben. Nem minden munkakör betöltésének feltétele a rendőr szakközép iskola, rendőrtiszti főiskola vagy jogi egyetem megléte. Természetesen a "polgári" dolgozók fizetése messze elmarad a többiekétől. Érettségi bizonyítvány, orvosi alkalmasság, erkölcsi bizonyítvány szükséges az állások betöltéséhez általában. Ilyen munkakörök pl. az irattárban, segédhivatalban dolgozók, a titkárnők, a gazdasági területen dolgozók, és úgy tudom, hogy pl a fegyvertartási engedélyek kiadsához sem előírás a szakirányú végzettség.

2010. ápr. 13. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!