Ha valaki marad a kocsiban, akkor kell parkolójegyet venni, vagy nem? Pár percről van szó, de mindenfélét lehet erről olvasni.
A KRESZ szerint, ameddig a vezető a gépjárműnél tartózkodik, nem várakozás, csak megállás. Díjat fizetni csak a várakozásért kell.
Másrészt, szeretném látni azt a parkolóőrt, aki értékelhető fotót csinál akkor, ha kiszállok, nekidőlök a motorháznak a seggemmel, úgy hogy a lábaim takarják a rendszámot. Hozzám nem érhet, esélytelen.
Szoktam úgy parkolni hogy bent vagyok az autóban fizetős övezetben.
NEM kell érte fizetni.
Egy ilyen parkolásom során jött egy parkolóőr, értelmes embernek nézett ki, én meg viszonylag könnyen kommunikálok akár idegen emberekkel is bármiről, hát leszólítottam, megkérdeztem, válaszolt, és még egy jó negyed órát beszélgetünk, volt közös téma, nekem a foglalkozásom, neki meg hobbi terén.
Ha bent ül valaki a vezető ülésben, és ez a fontos, nem hátul, nem az anyósülésen, a vezetőülésen kell ülni, akkor nem tud büntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!