Valter6672 kérdése:
Megbüntettek, mert nem vettem parkolójegyet. Szerintetek szabályosan van elhelyezve a tábla?
Figyelt kérdés
Debrecenbe megbüntettek parkolásért (16:16 kor mentme el a kocsitól, de már 16:19kor ottvolt a büntetés)
Ez a tábla így szabályosan van kirakva, és a jobb olsali parkolóra is érvényes, vagy az utcára, mert ahogy beforudlok jobbra oda kellett volna szerintme tenni az szartáblát...(pont kanyarba van, és még az ember véletlenül se figyeli)
2014. dec. 16. 22:58
1/9 anonim válasza:
Szabályosan van.
Az meg elég gáz hogy nem nézed a táblákat. Csak vigyázz hogy a stoptáblát észrevedd ha jön a nyerges vontató oldalról...
2/9 A kérdező kommentje:
Ja persze. Akkor se értem miért oda van kirakva a tábla, mér nem a parkoló behajtónál, de mind1. Ha ismernéd ezt a kereszteződést, akkor rájönnél miről is beszélek.
2014. dec. 16. 23:06
3/9 anonim válasza:
Jogosan büntettek meg. Egyértelműen jelezve van, hogy fizetős a parkolási hely. Szépen lehet látni, hogy a zóna fizetős. Mi ezzel a gondod? A tábla nem az egyenes útra vonatkozik, hanem az adott zónára. A parkoló a zónában van.
4/9 anonim válasza:
Itt találod a magyarázatot: [link]
A konkrét utca is fizetősként van megjelölve.
Szabályosnak tűnik, de nagyon szar helyzet. Valószínűleg nekem sem tűnt volna fel, hogy ott fizetni kell.
5/9 anonim válasza:
A táblán az van, hogy parkoló ZÓNA, nem az hogy parkoló utca.. Kezdő vezető vagy még? Mert akkor még én se tudtam ezt..
6/9 A kérdező kommentje:
4 éve vezetek, annyira nem vagyok kezdő. Így hogy zóna, valóban beletartozik. De kb már előtte 5x parkoltam ott, de 1x sem vettem észre azt a táblát.. van ez így :)
2014. dec. 17. 01:51
7/9 anonim válasza:
Öt méterre állsz meg a táblától (ráadásul többedszerre) és felmerül benned bármi is? Azért ez bátor:) Remélem nem ugyanekkora figyelemmel közlekedsz
8/9 A kérdező kommentje:
Azaz 5 méter jó 50nek is.
2014. dec. 17. 18:40
9/9 Alex Fly válasza:
Abszolút szabályos. És nem tudom, hogy lehet úgy közlekedni, hogy nem figyeled a táblákat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!