Nem sikerül az AM kresz vizsga. Még van rá esély?
Figyelt kérdés
Most fogok menni harmadszor. Mindent tudok,itthon minden teszten átmentem. De ott olyan,mintha nem is oda tartozna a kérdés. Meg most vannak ilyen mozgó képek,amivel elvesztettem az időt,de lehet bennem van a hiba :( . Akikkel voltam ők is buktak. Nekem 1 pont hiányzott.2016. máj. 23. 15:25
1/3 anonim válasza:
Miért ne lenne esély? Pontosan miféle választ vársz erre a kérdésre?
2/3 anonim válasza:
Ha nem emgy elsöre majd emgy másodikra vagy hamradikra.
3/3 anonim válasza:
Még tanulni sem nagyon kell, ugyanazok a kérdések vannak a vizsgán, mint otthon a gyakorlóprogramon. Csak sokat kell gyakorolni és menni fog! Fontos hogy ne stresszelj, csak a gépre figyelj. Úgy csináld hogy nyomkodd végig az összes kérdést a kategórián belül, mind magyarázó mind vizsgaszigorú módban, majd a vizsgaüzemmódot is. Nem rémlik már hogy mennyire hosszú a kérdéskör az AMnél a gyakorlóprogramban, de annyira nem lehet hosszú.
Tehát ha az időd engedi, rugaszkodj neki a programnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!