OKJ-s vizsgan mennyi esely van telefonozni?
Figyelt kérdés
Nyilvan ebbol neznem ki ami kell,ezt mennyire veszik szigoruan tekintve hogy forintot nem er egy OKJ?2015. máj. 12. 20:48
1/12 anonim válasza:
vizsgabizottság függő. nálunk ki kellett tenni a telefont az asztalra írásbelin :)
az meg hülyeség, hogy nem ér egy forintot sem a vizsgád.
3/12 anonim válasza:
Nekünk beszedték a telefont. Miért jársz OKJ-re ha szerinted forintot sem ér?
4/12 A kérdező kommentje:
Logisztikai ugyintezot csinalom,ahogy neztem kb 140ezres fizetesre szamithatok ami eleg poen,kulfoldon me gondolom nem fog sokat szamitani egy OKJ..azert jottem ide mert csak ez volt a kornyeken,sok valasztas nem volt:)
2015. máj. 12. 21:15
5/12 anonim válasza:
Megértem én is muszájból választottam az enyém! :) kint nem ér az OKJ papír, de hát kint mosogatással is többet keresel mint itt :)
6/12 A kérdező kommentje:
Szoval igy eleg nehez lett volna tanulni egy olyan dolgot ami full nem erdekel mert nagy esellyel ugyse ezt fogom csinalni,inkabb beprobalom telefonnal ugy hogy nem adom be mint hogy ures papir felett uljek..
2015. máj. 12. 21:31
7/12 anonim válasza:
most őszintén, akkor minek pazaroltál rá 1-2-3 évet?
biztos lett volna olyan is, ami érdekel.. mert így tényleg nincs értelme, mert hiába van papírod, ha azt sem tudod, mit tanítottak..
8/12 anonim válasza:
Nekünk azt mondták, ha lebukunk telefonnal akkor az egész osztály felfüggesztik, szépen be is szedték a telefont.
9/12 anonim válasza:
A táskákat a terem elejébe kell lerakni,
nem maradhat nálad
semmi -
10/12 anonim válasza:
Csak írószerszám maradhat
nálad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!