Ha valaki lepakol székeket vagy dobozokat, hogy lefoglaljon egy parkolóhelyet, és én arrébb pakolom, és beállok, akkor mi van?
A legtöbb ilyen azért teszi mert ott lakik vagy ott van boltja.
Nemrégiben egy hasonlót láttam ott annak aki beállt a helyre, ráparkoltak mind a két végéről az "úr" munkatársai, és csak azután engedték el miután bocsánatot kért (!) és megismertetésék vele nem lesz több ilyen.
2 ilyen dobozos fajta van. Az egyik tényleg muszájból foglalja le a helyet, pl. hozni fognak egy bútort amit az ajtó előtt kell kipakolni vagy mást pakolnának.
A másik fajta meg aki azt hiszi hogy övé az a parkoló, sajnos ebből van több.
Hááát
Aki így foglalja a helyet magának az általában egy gyökér
És így számíthastz 1-2 pofonra is.
Ugyhogy egyél spenotot előtte:-D
Soha nem lattam meg olyat, hogy valaki csak passzibol rak le dobozokar meg szekeket. Ilyenkor koltozkodnek, felujitanak, koltoztetonek vagy konternek foglalnak helyez.
Ha te ilyen esetben elrakod a dobozokat es szekeket nagyon primitiv, feltehetoleg videki szemely vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!