Debreceniek gyors segítségét kérném abban (lévén nem odavalósi), hogy az alábbi intézmény környékén hol találok nemfizetős parkolóhelyet?
Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum - Neurológiai Klinika
Debrecen, Móricz Zsigmond u. 22. Klinikák: Auguszta Telep
Természetesen az "A"-val jelölt terület az aminek a környékén keresek max. 15 perces sétányira parkolóhelyet, ahol egy hétköznap éjszakát és egy délelőttöt nyugodtan ott lehet hagyni a kocsit. Azért minél közelebb annál jobb. (Ha a lustaság fájna... :-)
Mindenféle segítséget szívesen fogadok, de ha esetleg egy térképen is meg tudná valaki jelölni a parkolót, akkor nagyon, de nagyon hálás lennék.
Hát így nagyon gyorsan: feketével "jelöltem" egy csík-szerűséget, ahol ingyen tudsz parkolni:
Jó-tanács: bár adódik máshol is hely (pl. az A pontnál jelzett úton is) de nem szabad bedőlni, mert Debrecenben vannak Európa legagresszívebb, és legidiótább közteresei, a lenyúlás bajnokai! Ahol bejelöltem - azt a helyet meg fogod találni könnyen - ott - ha egy kerékkel sem érintesz zöldet, vagy annak látszó bármit, akkor ingyen megállhatsz...
De mondom: légy körültekintő!
Gondolom nem jó-dolgodban kell ott parkolnod...
Jó egészséget!!!
Köszönöm szépen.
A térképen én is ezt a helyet szúrtam ki, csak nem tudtam, hogy mi az ábra a fizetéssel.
Elég nagy parkolónak tűnik a térképről de estefelé vajon lesz ott üres hely?
Valamint a google képén parkolnak rendesen (merőlegesen) és párhuzamosan is. Mindkettő szabályos ott? Jó láttam. hogy a parkoló csak egyirányú?
Pontosan erre a helyre gondoltam!
Igen, a parkoló egyirányú a Doberdó utca felől.
Parkolni merőlegesen a legjobb és a legcélszerűbb (így árnyékos)!
Én úgy tudom, hogy kora reggel van totál tele a parkoló, délután egy kis szerencsével találsz helyet.
Ez nem fizetős hely! (pontosabban: ma még nem volt fizetős!)
A klinika területére is behajthatsz ingyen - pontosan egy fél órára! Aztán viszont horror szorzóval horror áron maradhatsz bent kocsival! Erről lebeszélnélek...
A segítséget nagyon szépen köszönöm.
A Doberdó utca egy kicsit megzavart.
El kell mennem a kereszteződésig (Móricz-Kartács-Dóczy-Békessy) és úgy vissza fordulni vagy rögtön ráfordulhatok a Móriczon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!