Pénteken reggel 8 óra körül találok még parkolóhelyet a Batthyányi térnél? (budai alsó)
Figyelt kérdés
Ingyenes még?2015. nov. 16. 20:12
1/13 anonim válasza:
Persze,még 7 parkolóhely lesz.
Igen, ingyenes, csupán 240 Ft/ órás parkolódíjat kell fizetni.
2/13 anonim válasza:
1-es: Én azt hittem, még 8 lesz, akkor most rosszul tudtam? :P
3/13 anonim válasza:
#2.
Ne mondod komolyan!
Pénteken reggel 8-kor mindig 7 hely van. Ez szabály, amit a közteresek szigorúan ellenőriznek. Ha véletlenül van még egy hely, oda beállnak ők!
4/13 anonim válasza:
3: Jah, péntek! Bocs, azt hittem keddről volt szó!
5/13 anonim válasza:
"Jah, péntek! Bocs, azt hittem keddről volt szó!"
Ugye - ugye! Ilyen súlyos hibákhoz vezet a figyelmetlenség!
6/13 anonim válasza:
Hát igen, mondjuk elég nehéz észben tartani melyik nap hány hely van, közteresek meg sztem túl komolyan veszik, hogy hétfő:5 kedd:8 szerda:6 csüt:3 péntek:7...
7/13 A kérdező kommentje:
Mentek a mínuszok,és jelentve, köszi a fáradságot,hogy ide írtatok!
Látom, kis aggyal nehéz felfogni,de vannak forgalmasabb és kevésbé forgalmas napok, sőt, reggel dugó van, 10-kor kisebb dugó, éjszaka meg lehet haladni Budapest szerte.
Na mindegy, biztos van aki szerint vicces volt, csak az nem én vagyok.
2015. nov. 17. 13:35
8/13 anonim válasza:
Mért, mit vártál? Hiszen írtuk hány parkolóhely lesz még szabad, vagy nem? :P
9/13 A kérdező kommentje:
Továbbra sem nevet senki.Megérte?
2015. nov. 18. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!