Forgalmi vizsgán a 3. bukás után, tényleg 2 vizsgabiztossal kell mennem a következőt?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok,nem vagyok buta,egyetemre készülök,de nagyon szétszórt vagyok,mindig otthon hagyok valamit,és gyakorlatiasság is hiányzik belőlem. Az autók egyáltalán nem érdekelnek,a szüleim mondták,hogy csináljak jogsit,mert anélkül semmi esélyem elhelyezkedni egy normális helyen. (És ebben teljesen igazuk van) Cseréltem oktatót is,mert nem magyarázott,bunkó volt,ez most nem olyan rossz. 45 órát vezettem összesen. 2x buktam,először a 10.percben aztán az utolsó 10 percben. Viszont nagyon izgulós vagyok,képtelen vagyok mindenre figyelni,sokszor mondja az oktató,hogy menjünk balra,én meg jobbra megyek... A vizsgabiztos nagyon bunkó vénember volt,nem is köszönt,csak idejött és "SZEMÉLYI!". Aztán meg az oktatómnak magyarázott,hogy nézze azokat a lányokat rövid szoknyában,hogy milyen s-ggük van. Aztán miután meghúzott,le is baszott,hogy ez nagyon csúnya volt,ha nem tudok figyelni,ne is üljek autóba,ami nagyon szarul esett,főleg,hogy a parkolásokban még javítanom sem kellett. Valami tipp,hogy átmenjek 3.-ra? Május 10 körül megyek az írásbeli érettségim utáni hétben.2016. ápr. 24. 14:54
1/4 anonim válasza:
5. vizsgánál van elvileg a 2 két vb, de amúgy az izgulás természetes. Én is szarrá izgultam magam, konkrétan ezerrel vert a szívem, ömlött a víz rólam és remegtem. Mondjuk ez a fajta izgulás ami nekem volt az nem egy általános jelenség, kicsit durvább de végül a 4. vizsgám sikerült. Azóta több 10 ezer km-ert vezettem gond nélkül. Kitartás és sikerülni fog, bizony manapság a jogsi elengedhetetlen aki pedig azt mondja, hogy ez nem igaz akkor az csücsüljön a BKV-n minden nap és szagolja egymásnak a fingszagát.
2/4 anonim válasza:
amit leírtál magadról, annak alapján nem csodálkozom semmin.
Pár év, lenyugszol, összeszedettebb leszel, addigra nem lesz körülötted annyi bunkó sem, és akkor lazán átmész.
3/4 anonim válasza:
Várj kicsit még a jogsival szvsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!