Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Holnap kreszből vizsgázom....

Holnap kreszből vizsgázom. Valami jó tanács, ötlet?

Figyelt kérdés
Nem izgulok egyáltalán, nyugodtan és optimistán fogom fel a dolgot, hogy sikerül. Tanultam rá 1 hónapig. 95% feletti eredményekkel csináltam a próbateszteket, de azért mégis egy éles vizsga. Mit javasoltok? Esetleg valami csoki, vagy édesség, mint érettségi vizsgán? :D

2016. ápr. 12. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom mit szoktak a emberek érettségin csinálni én még nem jutottam oda, van még 2 évem. De a lényeg, hogy csinálj pár SZAKOE tesztet 100%-os -ra. Nekem 10 100%-os eredményezte azt, hogy 72 pontom lett vizsgán.
2016. ápr. 12. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

A KRESZ vizsga az ismeret teszt kitöltés, semmi több, nincsenek keresztkérdések, senki nem zavar.

Ha valóban felkészültél, nincs mitől tartanod, 15-20 perc bőven elég a kitöltésre, az eredményt pedig azonnal megtudod.

Nem kell oda semmi extra.

2016. ápr. 12. 21:24
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Múlt héten is mindenki kresz maitt izgult :D :D
2016. ápr. 12. 21:58
 4/6 anonim válasza:
47%

A tanulási időt magad határoztad meg, hogy tanulsz egy hónapig a minél jobb vizsgaeredmény érdekében, vagy ténylegesen ennyi időbe telt, mire vizsgaidőpontot kaptál?

Azért kérdezem, mert 4. hete várok vizsgaidőpontra, és még mindig nem tudni, mikor fogok menni.

Mondanám, sok sikert a vizsgához, de mivel tegnapi a bejegyzésed és mindjárt du. fél 4 van, gondolom, túl vagy rajta. Hogy ment? :) Vittél csokit, oxigénnel dúsított vizet stb.? :D

2016. ápr. 13. 15:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Kreszvizsga időszak van, mint a madaraknál a párzási időszak. :D :D

Amúgy sikerült, izgultam, ezért 2-őt benéztem, de 71 pontom lett. 8 perc alatt végeztem vele. :D

2016. ápr. 13. 16:16
 6/6 A kérdező kommentje:

# 4

Február végén elkezdtem és volt rá 3 hónapom, hogy befejezzem, de 1 hónap elég volt rá, napi fél óra tanulásokkal. Neten csináltam. Március 28.-án befejeztem, mentem is időpontot kérni, egyből kaptam is.

2016. ápr. 13. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!