Jogsi nélkül motorozok?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire szívóznának a rendőrök, ha jogosítvány nélkül vezetnék nagy motort( A2-es jogsim van). Most csinálom a korlátlan jogsimat és vettem is egy motort mellé, de nem megy új a vezetés mint vártam(jóval nehezebb és nyomatékosabb) és arra gondoltam, hogy az utcánkban motoroznák, hogy szokjam. Szerintetek a rendőr mennyire lenne elnéző ha meg állítana?2016. ápr. 12. 10:13
1/8 anonim válasza:
Remélem nagyon nem.
Azt írod, nem megy jól a vezetés. És te így akarsz közúton vezetni??? Remélem nem az én utcámban laksz, és sosem jársz a 3 éves fiam közelében nagy motorral...
2/8 gnoomage válasza:
Nagyon és remélem nálad még jobban... Azért van az a rohadt papír, hogy elismerjék a szakemberek hogy képes vagy vezetni egy nagy motort, de erre te még úgy is akarsz vezetni, hogy be is vallod hogy nem tudsz?! Totálisan a jogosítvány ellen csinálnád és még rá is tennél egy lapáttal...
3/8 anonim válasza:
És még csodálkozik bárki is a motoros sztereotípiákon?
4/8 veterán vas válasza:
...és szerinted, ez a rendőrök részéről nem más mint "szívózás"? :(
5/8 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy nem tudok vezetni, 30 ezer km-t tettem bele az előző motoromba minden baleset és csekk nélkül, egyszerűen szokatlan a motor. Nem megy olyan könnyen a vezetése, mint gondoltam és ezért akarok az utcámban kicsit vezetni, hogy meg szokjam mielőtt a városon belül kellene vezetnem.
Rendőrök sokat járnak az utcánkban, az indiánok miatt és ezért parázok.
2016. ápr. 12. 19:37
6/8 anonim válasza:
Rendőrnek az a dolga hogy megbüntessen ha szabálytalan vagy. Szívózás? Nem.
7/8 veterán vas válasza:
A rendőr általában nem azért szokott igazoltatni, hogy -a megfelelő jogosítvány hiányát tapasztalva- nagyvonalúan "elnéző" legyen.
8/8 anonim válasza:
Erre van legális lehetőség.Több órát veszel rutinból aztán városiból,mig úgy nem érzed hogy már megy a dolog.Pénzbe kerül de ne az én vagy más ártatlan kárán szerezz rutint kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!