Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Benzinkúton ha fizetsz, nem...

Benzinkúton ha fizetsz, nem kérdeznek, igaz-e?

Figyelt kérdés

Adott egy autó, adott egy benzinkút, és tőle lakom 50 méterre. Személy szerint nekem még nem küldték ki a jogosítványt, de letettem, tehát van. Ha bemegyek benzinkútra, megtankolok, fizetek, nem érdekli őket hogy van-e papírom stb, igaz?

Azon az 50 méteren meg nem fog meg rendőr..

2016. márc. 26. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tehát szerinted a benzinkutast érdekli hogy van e jogsid vagy nincs? :D Nem, nem érdekli. Én régen, mikor kölyök voltam, 13-14 éves max, apám az autóban maradt, én kiszálltam, tankoltam és fizettem. Pedig láthatóan gyerek voltam, senkit sem érdekelt :D
2016. márc. 26. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
De kérdeznek. Csak nem azt, hogy van e jogsid, hanem hogy pontgyűjtő kártyád van e meg hogy érdekel e ilyen meg olyan szarság. 15 pontért kapsz egy műszerfal ápolót meg ilyen hülyeségek, nekem abból van tele a tököm. Amúgy a jogsid senkit nem érdekel. Nem csak az tankolhat meg fizethet, akinek van jogsija, az meg hogy kivel jöttél meg hogyan a kutyát nem érdekli. :D
2016. márc. 26. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Százalékosan mennyi esélye van, hogy megfog a rendőr a kút közelében?

Talán nem sok, de a nullánál lényegesen több, s ha bejön az a kis százalék, piszkos jó érzés lehet a célvonalban hasra esni.

Azt csinálsz, amit akarsz, de amíg nem küldték ki a jogosítványodat, addig nincs :-)

2016. márc. 26. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
Lehet ideigleneset kérni, azzal vezethetsz. Nem.kéne most elbukni az egészet...
2016. márc. 26. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

"Lehet ideigleneset kérni, azzal vezethetsz."

Csak szerinted. Első jogsinál nincs ideiglenes.

" Személy szerint nekem még nem küldték ki a jogosítványt, de letettem, tehát van."

Amíg nincs nálad a plasztik lapocska, addig nincs. Sőt ha később nem viszed magaddal, akkor is bírságolnak.

2016. márc. 26. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Mért kéne kérnie? Szerinted minden autóstól elkérik a jogsiját?:D Mi van ha valaki kannába tankol és biciklivel ment ki a kútra?:D
2016. márc. 26. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:
81%

Nálad a pont, 6-os! :DDD

Én minden tavasszal egy ötliteres kannába tankolok a fűkaszának benzint, mert logikus, hogy nem a kocsiból fogom szívogatni, ha szükség van rá. És ha pont nincs dolgom az autóval, csupán ezért nem indítom be, hanem elugrom bicajjal a benzinkútra.

2016. márc. 29. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!