Benzinkúton ha fizetsz, nem kérdeznek, igaz-e?
Adott egy autó, adott egy benzinkút, és tőle lakom 50 méterre. Személy szerint nekem még nem küldték ki a jogosítványt, de letettem, tehát van. Ha bemegyek benzinkútra, megtankolok, fizetek, nem érdekli őket hogy van-e papírom stb, igaz?
Azon az 50 méteren meg nem fog meg rendőr..
Százalékosan mennyi esélye van, hogy megfog a rendőr a kút közelében?
Talán nem sok, de a nullánál lényegesen több, s ha bejön az a kis százalék, piszkos jó érzés lehet a célvonalban hasra esni.
Azt csinálsz, amit akarsz, de amíg nem küldték ki a jogosítványodat, addig nincs :-)
"Lehet ideigleneset kérni, azzal vezethetsz."
Csak szerinted. Első jogsinál nincs ideiglenes.
" Személy szerint nekem még nem küldték ki a jogosítványt, de letettem, tehát van."
Amíg nincs nálad a plasztik lapocska, addig nincs. Sőt ha később nem viszed magaddal, akkor is bírságolnak.
Nálad a pont, 6-os! :DDD
Én minden tavasszal egy ötliteres kannába tankolok a fűkaszának benzint, mert logikus, hogy nem a kocsiból fogom szívogatni, ha szükség van rá. És ha pont nincs dolgom az autóval, csupán ezért nem indítom be, hanem elugrom bicajjal a benzinkútra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!