Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Benzinkúton lévő kézi autómosó...

Benzinkúton lévő kézi autómosóba be lehet állni motorral vagy kerékpárral és lemosni?

Figyelt kérdés

Szóval a lényege, hogy itthon nincs kedvem ezzel vacakolni ezért gondoltam valamelyik nap ha megyek a kútra lemosnám ott a motort gyorsba, meg hát a kerékpáromra is igencsak ráférne ezért azt is lemosnám ott, kérdés, hogy lehet e? vagy szólnak érte, hogy "hé te gyökér mit csinálsz?!" :)

Egyébként a kerékpár lenne az elsődleges, már homokfutó lett belőle...

2014. dec. 23. 11:44
 1/8 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Szerintem rohadtul nem érdekel ott senkit, hogy mit mosol le. Bár kútra nem járok, de önkiszolgáló kézi mosóba szoktam én is mosni a kocsim.

Gondolom a kúton lévő mosó is érmével működik, innentől kezdve, ha csak locsolod a vizet szabadon, akkor se szólhatnak semmit, mert kifizetted a szolgáltatást.

2014. dec. 23. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak olajozd meg utána a kerékpárt…
2014. dec. 23. 13:33
 3/8 anonim ***** válasza:

sem az automata, sem a locsolócső nem fogja felismerni, hogy Golf, vagy bicikli van az állásban.

a tulaj örül, mert te ugyanolyan kuncsaft vagy..és bőszen dobálod a pénzt.

ha van sűrített levegő, azzal csapasd le.

2014. dec. 23. 17:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Rendben, köszi az infót! :)

#2 Feltétlen megolajozom majd mosás után.

2014. dec. 23. 19:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Akár egy talicskát vagy lábhajtós Moszkvicsot is betolhatsz lemosni, a kutya nem szól hozzád érte.
2014. dec. 24. 10:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszi
2014. dec. 24. 12:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Beállni bárhol be lehet, de a kocsmában a legjobb!!!
2014. dec. 24. 12:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretek kocsmázni, kivétel ha van csócsó meg biliárd
2014. dec. 24. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!