Benzinkúton lévő kézi autómosóba be lehet állni motorral vagy kerékpárral és lemosni?
Szóval a lényege, hogy itthon nincs kedvem ezzel vacakolni ezért gondoltam valamelyik nap ha megyek a kútra lemosnám ott a motort gyorsba, meg hát a kerékpáromra is igencsak ráférne ezért azt is lemosnám ott, kérdés, hogy lehet e? vagy szólnak érte, hogy "hé te gyökér mit csinálsz?!" :)
Egyébként a kerékpár lenne az elsődleges, már homokfutó lett belőle...
Szerintem rohadtul nem érdekel ott senkit, hogy mit mosol le. Bár kútra nem járok, de önkiszolgáló kézi mosóba szoktam én is mosni a kocsim.
Gondolom a kúton lévő mosó is érmével működik, innentől kezdve, ha csak locsolod a vizet szabadon, akkor se szólhatnak semmit, mert kifizetted a szolgáltatást.
sem az automata, sem a locsolócső nem fogja felismerni, hogy Golf, vagy bicikli van az állásban.
a tulaj örül, mert te ugyanolyan kuncsaft vagy..és bőszen dobálod a pénzt.
ha van sűrített levegő, azzal csapasd le.
Rendben, köszi az infót! :)
#2 Feltétlen megolajozom majd mosás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!