Milyen autót ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
Friss jogsim van,de ami a lényeg:sokat szeretnék vezetni-olcsón.Tehát kisfogyasztású autót szeretnék.Kb.1,2millt tudnék mozgosítani a cél érdekében.Várom a válaszokat!2010. ápr. 3. 22:19
1/6 anonim válasza:
külföldön vegyél csak európait mert akkor nem kell vámot fizetni
2/6 anonim válasza:
alacsony fogyasztásuu a a a Fiat Punto talán .. de az randa . és Olasz ... opel Tigra , de lényegében azok az autok mind keveset eszik aminek kicsi a motorja , csak ne babráld, inkább vegyél valamivel nagyobb motrossat , sztem ...
4/6 anonim válasza:
suzuki, egész megbíz6ó, ha alkatrész kell hozzá már gumicukorért is adnak
opel-lal is ilyesmi a helyzet, de sokan Istenítik az f astrát sokan meg mondják, hogy van vele gond
5/6 anonim válasza:
Sem az F astra sem a Swift nem fogyaszt keveset, 7et mindegyik megeszi (legalább!!)
6/6 anonim válasza:
430e km F astra 12 év alatt. ha opelban gondolkozol akkor opel fórumon elég sok infó van. De mondhatom a vv oldalát is. Suzi-hoz is be lehet szerezni ha kell olcsón alkatrészeket. Ha még 'tanulsz' akkor törni inkább olcsó, de tényleg megbízható kocsit keress. ( Nem sértésnek szántam.) Kb 10 év körüli kocsikat nézegethetsz ennyi pénzért. Pl. hasznaltauto.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!