Milyen autót ajánlanátok 300e környékén, aminek elfogadható a fogyasztása?
Hamarosan meglesz a jogsim, szeretnék venni egy kisebb, női autót, amivel a városban járkálok, és persze azért néha vidékre, Balatonra is mennék vele.
Tisztában vagyok vele, hogy a 12-15 éves autók közt fogok ilyen paraméterekkel járművet találni, ami nem is probléma. A lényeg a megbízhatóság és az alacsony fogyasztás.
Az egyéb fenntartási költségekről való ismertetést most hagyjuk, azt majd max egy következő kérdésben tárgyaljuk ki :)
köszönöm a megtisztelő, komoly válaszokat.
egy twingo vagy seicento nagyon gáz lenne?
minél kisebb legyen az autó, annál jobb :) a parkolással mindig gondjaim vannak, félek, hogy még egy suzuki is kifogna rajtam. bár sok jót hallottam erről az autóról, (kis szervízigény, alacsony fogyasztás, megbízhatóság), bennem nincs meg a "fúújsuzuki" előítélet, viszont félek, hogy az átlagoshoz kisebb mérete ellenére még így is nagy lenne nekem. :)
szóval tud valaki valami jót mondani a twingókról vagy felejtős? :)
köszi :) persze, gyakorolni kell, fogok is. viszont a nagy autókat nem érzem úgy, mint a kicsit. a barátomnak daewoo lanosa van, nagyobb helyre be tudok állni vele, jobb, ha minél kisebb az autó. a daewoo tico formája nagyon nem az én világom, szóval az előnyei ellenére sem tudnék megbarátkozni vele.
az nem zavar, h csak 3 ajtós, nagy ritkán utaznánk benne többen, egymagamnak, vagy plusz 1 főnek meg optimális.
olvasgattam a totalcaron a népítéleteket, és azok alapján is szimpinek tűnik, 6l-t írnak fogyasztásnak, ami szerintem még elfogadható.
további válaszokat szívesen olvasok.
köszönöm még1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!