Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lejárt a műszaki az egyik...

Lejárt a műszaki az egyik autómon, de a szerelő kijött és mondta, el kell vinni szélvédőshöz mert így nem fog átmenni vizsgán a autó, hogyan tudnám a legköltséghatékonyabb módon elszállítani műhelytől műhelyig?

Figyelt kérdés

Első variáció ( Suzukiról van szó )

Megkockáztatom a 4 kilométeres utat 4 lábon :)

Második: A vonóhorgos Suzukimra teszek egy trélert és arra ráteszem a másik Suzukit. Súlyba ugyan akkora, csak kérdés szabályos e.

Harmadik megkérek egy trélerest, hogy jó pénzért vigye el, ez olyan 10.000 magyar forint.

2016. márc. 9. 14:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Cégnek küldhetnek levelet. Jah és mondom nem vettem észre, ugyan olyan a két autó csak a egyik GLX a másik GL és a GLX-en nincs vizsga, elvileg meglehetne csinálni, hogy így csalok, de az nem engem tükröz. Ez a okmányirodás cucc érdekes, 3.500 forintot megér. Köszönöm, megyek és meg is kérdezem. :)
2016. márc. 10. 16:14
 12/13 anonim ***** válasza:

"Milyen levelet? Soha nem küldött nekem senki levelet hogy lejár a műszaki. "

"Cégnek küldhetnek levelet"

Na ne már, tényleg sose léptétek át a falu határát?

5 perc egy regisztráció az ügyfélkapura.

Ilyen levélről írtam, látható, hogy nem cég kapta:

[link]

2016. márc. 11. 07:00
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem regisztrálok sehová egy ilyen levél miatt.Nem kell hogy a hatóság még egy fórumon leskelődjön. Soha semmi nincs ingyen nem szívjóságból készítenek ilyen rendszert.

Beállítok inkább egy emlékeztetőt a telón .

2016. márc. 11. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!