Kresz vizsga 2016?
Figyelt kérdés
Az volna a kérdésem,hogy vizsgázott-e már valaki kreszből 2016-ban ? És milyenek a kérdések ? Nagyon nehezek ? Sok az újítás ?2016. febr. 4. 22:11
1/5 anonim válasza:
A kérdések az adatbázisból vannak, amit a neten is meg lehet szemlélni.
Aki a szabályok megtanulásával készült, annak egyáltalán nem nehéz a vizsga, aki kérdés-válasz bemagolásával "tanul", annak lehetnek nehézségei.
Az elméleti tudás majd a vezetés tanulásakor nyer igazán értelmet, ott már nem lesz egy perces gondolkodási idő, pillanatok alatt kell dönteni, a szabályokon gondolkozni nincs idő.
2/5 anonim válasza:
www56(ide pont kell)zippyshare(ide pont kell)com/v/iNL2BiEH/file(ide pont kell)html
3/5 anonim válasza:
A jövendölt animált 3 pontos kérdéseket nem rakták be:D amit linkeltem programot azzal gyakorolj! teljesen megegyezik a vizsga kérdéseivel,ábráival.
4/5 anonim válasza:
Én ma vizsgáztam és nem voltak benne mozgóképes 3 pontos kérdések.. megvetették velünk a legújabb cd-t ami kb semmit nem ért, pénzkidobás volt.
5/5 anonim válasza:
A mozgóképest egyébként is 2016 májusától ígérték. Nekem már volt benne 2 mozgóképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!