Kinek hogy sikerült a 2016-os központi irásbeli?
Fuu, hát eléggé nehéz volt főleg a matek
nekem magyar kb. 38-40 (írhattam volna jobbat is, itthon mindig 45 pont körül teljesítettem :()
matek, kb.20-23 :(
én már nagyon izgulok a további miatt is, hogy felvegyenek oda ahova szeretnék menni, bár ennyi ponttal... :(
Én 46pontosat írtam,az egész délutânt végig sírtam...
Pedig eddig magyarból mindig 40-45pontosat írtam most meg 26(!!)pontos lesz ,a matek meg eddig 35 volt most meg 20pontos lett kb. 😢
Senki ne aggódjon,magyarbol rengeteg versenyen voltam már nagyon jo vagyok belolle...
Es mit ad Isten ..rosszabb lett mint a matek rettento kitekert 2èrtelmu kerdesek voltak semmi nyelvtan nem volt benne szinte ...felhaborito!!
25ponton lett
Matek 26ennek orulok mivel ennyire sem szamitottam egy jo gimibe jelentkezem.
A ponthatarok lejjebb fognak menni,de ez az egesz orszagba rosszil sikerult eddigiek kozul mindet megcsinaltam,ez volt a legnehezebb!!!
45 magyar, 41 matek
El kell keserítselek titeket...nem fogják lejjebb vinni... Minden évben az a hiszti megy, hogy mindenkinek rossz lett lejjebb fogjak vinni. Hat nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!