Az M0-ás sehol sem fizetős? És ott vannak a kamerák?
Két kérdés egyszerre:
Tegnap éjjel nagyon elkavarodtam az M0-áson és megtettem kb 100 km-t és bizony nem lassan.
Kérdésem, hogy
1, az M0-á egész szakasza nem fizetős ?
(mert olyan furcsa volt egyfolytában láttam kiírva oldalt, hogy "matrica/vignette" csak nem tudtam eldönteni mire vonatkozik, néha a kiírt távolabbi pályákra, néha a 3,5 t felettiekre, nem tudom, aztán nem akarttam én bliccelni meg nem is szoktam, de most bizonytalan vagyok)
2, Az M0-ás az az autóút amelyet tele tettek sebességmérő kamerákkal ? Mert sajnos idegességemben (kb 80 km-t mentem a másik irányba ....) bizony oda léptem neki és igen csak túl léptem sokszor a sebességet. Aztán annyit hallottam arról, hogy az M0-ára tettek kamerákat de még soha nem jártam ara, sötétben pedig nem láttam, ezért szeretném tudni mi is a helyzet.
köszi az infókat !
Viszont az új szakaszon nincs trafi. :)
Legalábbis az M3 és M5 között :)
Én mentem már a Megyeri-hídon 120-szal, az új szakaszon majdnem végig 130-140 körül és még nem büntettek meg.
Ez persze nem jelenti azt, hogy hajnal 2-kor nem az volt a rendőrök legjobb szórakozása, hogy valahonnan elbújva mértek :)
hát utolsó bárcsak neked lenne iazad
de sztem az azért lehetett mert olyanról hallottam h mondjuk 3 napig nem működik mert éppen "üzemszünet" van náluk akármiért is, mert csere meg szerelés stb
de ha fix telepített kamera van, akkor nem kell nagyon bújkáliuk ....
Hát kiderül, már valamennyire belenyugodtam a dologba, de persze óriási megkönnyebbülsé lenne ha eltelne 2 hónap és nem jönne semmi valami csoda folytán
(a gömbkamerákról annyit tudok h azok nem sebességmérők hanem térfigyelők, viszont az alapján is volt akit büntettek már meg, ez valóban csak azon múlik hogy éjjel 2-kor aki előtte ül az nagyon unatkozik, és feljelentést tesz az alapján amit lát (pl egy záróvonalas megfordulást)
hát de akkor meg minek vannak kint ?
jó kérdés .......
Előző vagoyk...
Szerintem forgalomfelmérés miatt.
Ha sok a gyorshajtó, állítanak egy trafit. Fateromat lekapta egy trafi a híd után, ahol
1. nem látod, ha kint állnak
2. a lejtőn nem is tűnik fel annyira, ha átléped a korlátot.
nos emberek akkor elmondom a frankót !
Eltelt most már a határidő amíg küldhették volna, sztem sokkal, és ahhoz képest h végig téptem az M0-áson, de szó szerint végig és ahogy mondtam korábban, sok kamerát láttam, kérem szépen, meg lehet nyugodni mindenkinek, mert valóban nem kaptam semmilyen papírt, így akkor ezek szerint tehát azok nem mérik a sebességet és valóban más okból vannak kint.
Csak ezt nem is gondoltam volna, mert hát az M1-en megyek sokat, és ott bizony mérnek a kihelyezett kamerák keményen és folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!