Az M0-ás sehol sem fizetős? És ott vannak a kamerák?
Két kérdés egyszerre:
Tegnap éjjel nagyon elkavarodtam az M0-áson és megtettem kb 100 km-t és bizony nem lassan.
Kérdésem, hogy
1, az M0-á egész szakasza nem fizetős ?
(mert olyan furcsa volt egyfolytában láttam kiírva oldalt, hogy "matrica/vignette" csak nem tudtam eldönteni mire vonatkozik, néha a kiírt távolabbi pályákra, néha a 3,5 t felettiekre, nem tudom, aztán nem akarttam én bliccelni meg nem is szoktam, de most bizonytalan vagyok)
2, Az M0-ás az az autóút amelyet tele tettek sebességmérő kamerákkal ? Mert sajnos idegességemben (kb 80 km-t mentem a másik irányba ....) bizony oda léptem neki és igen csak túl léptem sokszor a sebességet. Aztán annyit hallottam arról, hogy az M0-ára tettek kamerákat de még soha nem jártam ara, sötétben pedig nem láttam, ezért szeretném tudni mi is a helyzet.
köszi az infókat !
hát ne tudd meg, akkor szó szerint végigmentem rajta, mert bp végén mentem rá valahol a megyeri híd környékén és az m1-es pályára akartam jutni( vagyis mellette az 1-es útra Győr felé) de baomira elkavarodtam mert azt láttam, hopgy M1 pálya 77 km az oldalsó táblán és majdnem infarctust kaptam, nem értettem a dolgot.
Melyik az a rész ahol a kamerák vannak pontosan? nem nagyon ismerem, de az a bertonfal rémlik, csak már nem tudom pontosan hol volt az.
És mekkora sebességtől büntetnek ?
Na meg sötétben is látnak a kamerák tökéletesen ?
És a többi részen lehet 80-nál nagyobb sebességgel is menni ?
csak mert simán végignyomtam neki 130 körül, aztán most nemtom mi van :(
Az M0 csak a tgk-nak fizetős, (nekik van itt kirakva a Matrica tábla.)
Az M0-on vagy 4 helyen is van traffi mind2 irányra.
Lehet,hogy nem lesz olcsó mulatság a tegnap éjjeli kiruccanásod,ha lekaptak.
Egy Gps-re érdemes beruházni,és így nem eltévedni az M0-on,amin (kétségtelenül) könnyedén el lehet keveredni annak aki nem ismeri.
Hát ez király, és esetleg összeget is tudsz mondani mondjuk milyen sebességtől büntetnek már egyáltalán és a másik, hogy mondjuk ha 130-at veszünk alapul akkor az mennyi pénz?
És egy utolsó: akkor most ha 4 kamera van, 4x kell kifizetnem ha 10 perc külöbségekkel lekaptak?
Ezt nem tudom biztosan hogy ha 4 x akkor 4 büntetés is. Remélem nem mértek be.
Nézd meg itt: (alul a büntetési mértékeket képe katt.).
köszi aranyos vagy, de mi alapján reméled ?
van olyan hogy csak időszakosan működnek vagy éjjel nem működnek?
amit linkeltél, azt megnézem, köszi na meg ezek olyan tök jó kamerák, hogy éjjel is abszolút látnak mindent a full sötétben?
Igen azt tudom h éjszaka is "látnak". Engem még nem kapott le így kamera, így nincs tapasztalatom ebben,nem tudom hogy villanós-e.
Talán majd más válaszol neked erre.
Ne pumpáld fel magad,reménykedj hogy nem fotóztak le.
Most mennem kell melóba.
Ha a régi M0-son is végigmentél (azaz a betonfalason, át a Duna-hídon (nem a Megyerin, hanem a másik oldalon, az M1-M7 közelében), akkor egy kamera TUTI, hogy lefotózott.
Amúgy ha négy kamera lőtt le, akkor négyszer fogsz büntetést fizetni. Az M0-son én úgy tudom, hogy ÖT kamera van.
Ha 80 helyett 130-cal mentél, akkor 60.000,- Ft / lövés a közigazgatási bírság.
Ha végigmentél 130-cal a teljes szakaszon, akkor egy csekk, szinte biztos, hogy jönni fog.
Ma már nem kell vakuznia a kamerának, hogy "lásson".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!