Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jogosítvány Pesten vagy...

Jogosítvány Pesten vagy vidéken érdemesebb?

Figyelt kérdés

Hol érdemesebb tanulni vezetni? pest vagy vidék?

Mert ha mondjuk vidéken tanulok nem tudok majd pesten vezetni? viszont ha pesten tanulok akkor mindenhol tudok majd?

2016. jan. 29. 05:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Jól látod. Van nem egy rokonom, aki kimonottan kisvárosban tanult vezetni, van gyakorlata is, de ide a nagyfaluba úgy jön, hogy valahol a város szélén parkol, és busszal jön tovább..

Itt kell tanulni, aztán mehetsz akár Isztambulba is..az ott szerzett gyakorlat világraszóló.

2016. jan. 29. 05:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Nah, a tipikus nagy arc megszólalt! :D :D

Vidéki vagyok (Békés megye). Eleinte én is féltem tőle. Ma meg teherautó plusz pótkocsival nyugodtan elmegyek ilyen helyen.

Én inkább azt javasolnám, hogy úgy válassz oktatót, aki meg is tanít az alapokra. A többit majd hozzák az évek.

Jah, még valami: Szeged nekem izgalmasabb volt mint Budapest.

Debrecenben a táblázás miatt vissza kellett mennem az előző kereszteződéshez, majd amikor meggyőződtem róla, hogy nem én vagyok a szőke, akkor egy helyi autós segítségét kértem.

2016. jan. 29. 08:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, ez rajtad múlik.

Férjem vidéki városban tanult, és friss jogsival már ő vezetett Pesten, amikor jöttek, mert a szülei nem akartak. Pedig nekik régebbi jogsijuk volt, és vezettek rendszeresen. Azóta is mindig férjem vezet, ha együtt megy a család.

Nővérem ugyanott szerzett jogsit, a városból nem jön ki kocsival.

Én Pesten tanultam, nekem semmi gondom a vezetéssel.

SZóval nem feltétlen azon múlik, hogy hol tanulsz. Ha olyan típus vagy, akkor hiába tanulsz Pesten, sosem vizsgázol le, mert "zavar" a nagy forgalom. Ha bátrabb vagy, akkor a vidéken szerzett jogsival sem félsz a városban...

Inkább habitus kérdése, mint a vizsga helyszínéé.

2016. jan. 29. 08:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha választási lehetőséged van, én Pestet javasolom. Sokkal több "éles" helyzet adódik, mint egy álmos vidéki kisvárosban.
2016. jan. 30. 09:01
 5/5 veterán vas ***** válasza:

Teljesen mindegy.

Aki megtanulta az alapokat és képes tovább látni mint a motorháztető eleje, az éppen úgy föltalálja magát a Trafalgár-square többsávos (számunkra)fordított irányú körforgalmában, mint Egerben a szűk egyirányú utcácskák labirintusban. Szerintem nem az oktatás helyétől, vagy az oktató személyétől függ, hogyan vezet valaki. Ő csak megadja az alapokat.

Ha a tanulónak többre van igénye, és fejlődni szeretne,....... semmi akadálya.

2016. jan. 30. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!